Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 25 από 25

Θέμα: LG TFT 19"

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νεοκλής
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Μπορει να μην φταιει μονο αυτο, αλλα σιγουρα αν εχεις φουσκωμενους πυκνωτες δεν ειναι φυσιολογικο...
    Εγω προσωπικα μια μερα που ειχα ορεξη την ξανανοιξα και τους αλλαξα ολους τελικα..
    αφου την εχεις ανοιξει αλλαξε ολους τους πυκνωτες (ειναι ελαχιστο το κοστος 4~5 €)..

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Αβραάμ
    Περιοχή
    Σέρρες

Προεπιλογή

καλησπέρα neoklis, δυστηχώς δεν έχω ξαναδουλέψει με κολλητήρι και οτιδήποτε άλλο σχετικό με ηλεκτρολογία :S και μου φάινεται σαν να πάω να κάνω εγχείριση και δεν ξέρω με τι να εξοπλιστώ.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νεοκλής
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Εχεις καποιον γνωστο η φιλο που να ασχολειται εστω και λιγο?
    Δεν ειναι και τπτ το φοβερο...
    Μπορεις και εσυ να το κανεις πολυ ευκολα αν πιανουν τα χερια σου..

Το avatar του χρήστη chrisrer
    Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Καλησπέρα παιδιά μόλις γνώρισα το site και πραγματικά συγχαρητήρια για την απίστευτη δουλειά σας πραγματικά…. αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με την συγκεκριμένη οθόνη και εγώ επειδή είμαι στα αρχικά στάδια ηλεκτροτεχνικής πραγματικά θα ενδιαφερόμουν πολύ να με καθοδηγήσετε ώστε να αποκτήσω γνώσεις πάνω στο θέμα ηλεκτρονικής επισκευής …..τώρα θα ήθελα να με κατατοπίσετε σχετικά με την προμήθεια πυκνωτών και ανταλλακτικών γενικότερα γιατί στην περιοχή όπου ζω και εργάζομαι δεν διατίθεται τέτοια ευκολία από κατάστημα ...αν έχετε υπόψη σας κάτι μέσω internet ……σε λίγα λεπτά θα τοποθετήσω και Φώτος του τροφοδοτικού του μόνιτορ αν έχετε την καλοσύνη να μ πείτε την άποψη σας.
    Φιλικά
    Χρήστος

Το avatar του χρήστη pag
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Διδυμότειχο

Προεπιλογή

Καλό θα είναι όσοι δεν έχουν την παραμικρή εμπειρία με τροφοδοτικά να προσέχουν πάρα πολύ.
    Η επισκευή τροφοδοτικών δίχως την λήψη μέτρων προστασίας και από άτομα δίχως εμπειρία ισοδυναμεί με αυτοκτονία.
    Στα τροφοδοτικά υπάρχουν κυκλώματα με υψηλές τάσεις και το παραμικρό λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο.
    Κανένας δίχως τουλάχιστον βασικές γνώσεις ηλεκτροτεχνίας δε επιχειρεί επισκευή τροφοδοτικού.
    Προσοχή παιδιά! είναι αρκετοί αυτοί που δεν πρόσεξαν όταν ασχολήθηκαν με το αντικείμενο (και γνώστες) οι οποίοι δεν είναι σήμερα εν ζωή.

6. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον pag για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

alex504 (29-06-11)

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Παρόμοια Θέματα

1. SONY 420GS CRT 19" ψυχρή κόλληση " Ίσως "
    από ΚΥΡΙΑΚΟΣ 69 στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-11-10, 22:58

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι