'Αλλαξε και το μαύρο ηλεκ/κό πυκνωτή 470uf / 25V που έχει σκάσει....
'Αλλαξε και το μαύρο ηλεκ/κό πυκνωτή 470uf / 25V που έχει σκάσει....
Ε ρε μάτι που το έχει ο τύπος! Πράγματι αυτός ο πυκνωτής θέλει αλλαγή. Άλλαξε αυτόν πρώτα, και αν δεν δουλέψει, ψάχνεις αυτά που σου είπα εγώ.
Μιλας για αυτον εδω σωστα?
Η τιμη του ειναι 25V 470μF.. Επειδη το φανταστηκα κι εγω οτι θα θελει αλλαγμα μαλλον αυτος πηγα να ζητησω εναν τετοιο.
αλλα μου εδωσε 35V/470μF. θα υπαρξει προβλημα αν βαλω αυτον?
Βαζω τωτα φωτο απο αυτο που ειπες φιλιππε.
Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να έχεις με αυτόν που πήρες, είναι να μη χωράει. Κατά τα άλλα είναι ΟΚ. Προσοχή στην πολικότητα!
Όχι δεν υπάρχει πρόβλημα,.
Αντιθέτως μάλιστα, αυτός που σου δωσε αντέχει μεγαλύτερες τάσεις (35V) σε σχέση με τον άλλο που αντέχει τάσεις μέχρι 25V.
Α, πρέπει να γράφει και '105C' ότι αντέχει δηλαδή σε υψηλές θερμοκρασίες (αν έτσι είναι και ο original).
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Panoss : 19-11-10 στις 16:38
You only live twice.
Ναι οντως 105C γραφει!
Τα νεα!
Μολις το αλλαξα το πυκνωτη και η οθόνη άναψε κανονικά!!!!!!!
Το θεμα ειναι τώρα να δοκιμαστει και σε λειτουργειες αδρανοποιησης/επαναφοράς να δούμε αν θα κανει τιποτα χαζα..
μια και την έχεις ανοιχτή άλλαξε όλη την σειρά των πυκνωτών !
το κόστος είναι πολύ μικρο και θα ησυχάσεις για πολύ καιρό
Ειναι ηδη αργα..
Αλλα θα παω να τους παρω και οταν θα εχω κεφια θα την ξανανοίξω και θα τους αλλαξω ολους, εχεις δικιο..!!
Παιδιά καλησπέρα! Αντιμετωπίζω και εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα με την οθόνη μου Innovator 19 inch. την είχα συνδεδεμένη με το lap top εδώ και 1 χρόνο και τις τελευταίες μέρες άρχισε να γίνεται άσπρη αφου την άφηνα ανοιχτή για πολύ ώρα αλλά μετά απο ένα restart του υπολογιστή όλα ήταν οκ. Σήμερα ήταν το αποκορύφωμα αφου πλέον η οθόνη αναβοσβήνει συνέχεια πότε περνάει ρεύμα και πότε όχι. Την άνοιξα και είδα οτι και εγώ έχω πρόβλημα με τους πυκνωτές κάποιοι είναι φουσκωμένοι(δεν ξέρω πως μπορώ να τους αντικαταστήσω) αλλά λέτε να φταίει αυτό ή είναι τπτ άλλο ;