-
" Θα ρίξεις σπρέι πάνω στο φίλτρο να ποτίσει καλά (μην το μουλιάσεις), και θα τρίψεις ήπια στα κόκκινα σημεία τα στοιχεία που είναι για την επαφή"
Γεια σου πατρίδα!!! Αυτό που λες παραπάνω δε χρειάζεται να το κάνει. Τα κόκκινα σημεία που έχεις σημαδέψει είναι leds.
-
-
Γι αυτό είπα αν μπορεί να τα βγάλει μια πιο κοντινή, δε μπορούσα να καταλάβω τι ήταν γράφω από netbook. Τώρα είδα την πρόσοψη.Λάθος δικό μου. Άρα μόνο στα κίτρινα τα ελατήρια, θα το καθαρίσεις.
-
-
Στο συγκεκριμενο πλυντηριο η πλακετα αλλακτηκε γιατι δεν ηθελε με τιποτα να δουλεψει. Σε ενα αλλο που εκανε τα ιδια κολπα καθαρισα τα ελατηρια και το σημειο που ακουμπανε αυτα με οινοπνευμα και δουλευει μια χαρα μεχρι τωρα.
Αν ακουμπησεις τα ελατηρια με το χερι οταν το πλυντηριο ειναι στην πριζα τι γινετε? υπαρχει περιπτωση να χαλασει η πλακετα?
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης