Μοντελο Sony Trinitron KV-1434M3 SCC-DO6B-A
SERIAL NUMBER 1041913
Mοντελο-νουμερο οθονης A34JBU10X made in japan the crt !
Chassis Live
Ειχε αυτη την τηλεοραση ενας φιλος πολλα χρονια και δυστυχως επαθε αυτη την ζημια και ηθελε να την πεταξει ,λαμβανει και δειχνει κανονικα μονο που εχει παρα πολυ σκοτεινη εικονα η οθονη , επισης ο ηχος παιζει κανονικα, δεν θελω να την πεταξω επειδη ειναι μικρουλα και πρακτικη , καθως την ανοιξα κοντα στο τροφοδοτικο που εχει την βεντουζα η εκει γυρω περιοχη και τα εξαρτηματα ειχε γεμισει με οξειδωση , να το πω ειχε καλυφθει με ενα χρωμα σαν γαλαζοπρασινο λες και -υποθετω- να ειχε πεσει κατι υγρο πανω τους και οξειδωθεικανε.
Δεν θελω να την πεαξω διοτι ειναι μικρουλα σε μεγεθος και ειανι made in japan ολα μεσα της απο οτι ειδα.Αν γινετε να κανω κατι!!
Kατεβασα απο το ιντερνετ χαρι τον χρηστη mystaki gi και τις φοβερες πληροφοριες που εχει ανεβασει στο φορουμ ,το servise manual της αλλα ειδα οτι χρειαζομαι παλμογραφο για να την επισκευασω αλλα πριν αυτο μπορω εγω να κανω κατι με ενα απλο πολυμετρο?
Να ενα βιντεο που σας δειχνω πως ειναι η εικονα της
Και εδω ενα βιντεο που σας δειχνω το εσωτερικο της .δινω μεγαλη προσοχη και στο σημειο που σας ανεφερα που ειχε οξειδωθει παρα πολυv το φωτιζω με εναν φακο , βεβαια εσεις θα το δειτε καθαρισμενο σε καποια σημεια ομως φαινετε λιγακι η οξειδωση.Ορισμενες επαφες ουτε που φαινοντουσαν απο την οξειδωση.Παρατηρηστε επισης αυτο το τροφοδοτικο με την βεντουζα που εχει κατι σαν λεκεδες που εχουν δημιουργηθει απο (υγρο ?
![]()