γι'αυτο περνουμε μια 12βολτη πηγη με 2 καλωδιακια και περναμε βολτες πανω απο τη μητρικη . Μετα κλεινουμε και παλι το PC και το επιστρεφουμε στην εγγυηση. Αμα μπορεσουν να το "κολλησουν με τσιχλα" και παλι σφυρα μου.
γι'αυτο περνουμε μια 12βολτη πηγη με 2 καλωδιακια και περναμε βολτες πανω απο τη μητρικη . Μετα κλεινουμε και παλι το PC και το επιστρεφουμε στην εγγυηση. Αμα μπορεσουν να το "κολλησουν με τσιχλα" και παλι σφυρα μου.
"Αν εισαι ηλεκτρονικος, μπορεις να κανεις τα παντα!!"
δεν θέλω να κάνω πυροτεχνήματα, θέλω απλά να κάνω τη δουλεια μου. γίνετε;
εκτώς αυτού ο μόνος που κάνει τέτοια πειράματα είναι ο sakis, του οποίου μια απάντηση θα την ήθελα εδώ, να δω και τη γνώμη του.
Σωστός, διότι μας περνούν για ινδιάνους...
Να δώ θα ξαναμπείς στην παρέα της τεχνολογίας & των φανταστικών KaGuru?
Η Dell πάντως έρχετε στον χώρο σου και σου επισκευάζει το Laptop οτι πρόβλημα και να έχει,
αν δεν μείνεις ικανοποιημένος κατα την διάρκεια της επίσκεψης μπορείς να αρνηθείς την ορθότητα των πράξεων αποκατάστασης,
αφού βλέπεις τον τεχνικό με τα ίδια σου τα μάτια να κάνει το Laptop "φύλλο και φτερό".
Προσωπικά εχω δεί τεχνικό τους να κάνει service "on site" και δεν το περίμενα,
θεωρούσα πως για την ελληνική πραγματικότητα αυτό είναι μάλλον ανέκδοτο.
Ούτε γρατζουνιές ούτε ατασθαλίες κατά την διάρκεια της επισκευής.
Ετσι για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dovegroup : 20-10-10 στις 06:50
Χωρις να αμφιβαλλω για τα λεγομενα σου 700c-900c ο επεξεργαστης;; Μου φανταζει αδιανοητο.
Φιλε μου δυστυχως εμπλεξες ασχημα και μαλιστα με ανθρωπους που δυσφημιζουν τον χωρο.
Δεν καταλαβαινω ομως καποια πραγματα.
Πρωτον: Η Dell εχει on site service που σημαινει οτι δεν το πας στο multirama για επισκευη αλλα ερχονται αυτοι να το επισκευασουν στο χωρο σου.
Δευτερον εφοσον το μηχανημα ειναι σε εγγυηση, μην περιμενεις να παρεις χαλασμενα ανταλλακτικα στο χερι, ολα ειναι για επιστροφη στην μαμα εταιρια.
Καλη τυχη παντως, ευχομαι να ξεμπερδευεις γρηγορα.
προσπάθησε να επικοινωνήσεις κατευθείαν με την DELL ελλάδος !
εκεί πεστους πόσο δυσφημίζονται απο την όλη υπόθεση , και δήλωσε με τρόπο και πονηρούλικα οτι είσαι έτοιμος να το "τρέξεις το θέμα " αν δεν γίνει η δουλειά σου !
να είσαι πολύ ευγενικός αλλα παράλληλα και καυστικός.
και να δείξεις πως έχεις τεχνικές γνώσεις και δεν πέφτεις θύμα !
και θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα με την λίγο μεγαλύτερη τάση , αλλα δεν στο προτείνω στο laptop , εκτός και αν μπορείς να το ανοίξεις χωρίς να φανεί και προσπαθήσεις να κάψεις κανένα south/north chipset !
@Xarry 70oC εννοούσα, δεν αντέγραψε τη μορφοποίηση.
Επίσης λέω και ξαναλέω, πως ανεξάρτητα απο εγγυήσεις που δίνουν οι εταιρίες υπεύθυνος σύμφωνα με τον Ν3043/2002 για κάθε πραγματικό ελάτωμα είναι ο πωλητής και όχι η DELL και η κάθε DELL. Τα χτυπήματα τα προκάλεσε απ ότι λένε το ονομαζόμενο ως επίσημο service της DELL. Αν το είχα πάει εγώ απ ευθείας σε αυτούς (ή είχαν έρθει να το πάρουν) τι θα γινόταν;
όταν κάτι είναι σε εγγύηση οπότε δεν πληρώνεις ανταλακτικό το παλαιό εξάρτημα το κρατάει η εταιρεία δεν σου το δίνει.
Η Dell έχει εξαιρετικό Service αλλά το On-site δεν ισχύει σε όλα τα Μοντέλα οπότε όταν αγοράζεις (ανεξάρτητα αν είναι dell ή όχι) πρέπει να ελέγχεις τι εγγύηση σου παρέχει. (προσωπικά είμαι fan της Dell αλλά πρέπει κανείς να παρεις με on-site εγγύηση οπότε πράγματι έρχεται ο τεχνικός στο χώρο σου).
Πάντως πάντα μπορει να τύχει να μη γίνει σωστό Service και να πρέπει να επιστρέψει... Το laptop συγγενικού προσώπου (οχι dell) πήγε 3 φορές στο service για να εντοπιστεί η βλάβη γιατί πραγματικά δεν την εμφάνιζε συνέχεια...