Βρήκα στο ιντερνετ πως για το συγκεκριμένο σασί η ακολουθία των blinks του LED δηλώνει error code 16 = ERR_MSP4411K. Τι σημαίνει αυτό το σφάλμα?
Βρήκα στο ιντερνετ πως για το συγκεκριμένο σασί η ακολουθία των blinks του LED δηλώνει error code 16 = ERR_MSP4411K. Τι σημαίνει αυτό το σφάλμα?
αλλαξε τους πυκνωτες στο μεγαλο τροφοδωτικο πρεπει καποιοι να εχουν φουσκωσει εχω παρομιο προβλημα με ολοιδια τηλεωραση τωρα που σου γραφω δε φταιει ηπλακετα αυτη τη μεγαλη ξεβιδωσε τη προσεκτικα απο τη ψυκτρα και ελεγξετη
αλλαξε και τα πυκνωτακια στο μικρο πλακετακι και κανε τις ψυχρες τα εκανα εγω και δουλεψε κανονικα
Καλησπερα η βλαβη ειναι σηνηθες σε αυτεσ τις tv αλλαξε το ic στο st-by psu και εισαι ο.κ
Γιώργος, μεγάλη πλακέτα εννοείς αυτή που είναι στη μέση? Τι εννοείς με το να κάνω τις ψυχρες στο μικρο πλακετάκι?
ενοω τη μεγαλη της τροφοδωσιας οχι τη μητρικη αυτη με τα σκαρτ εγω τα εκανα και δουλεψε αλλα δες και τη παραπανω απαντηση του φιλου κατω ακριβως απο τη μηκρη
αν δε δουλεψει αλλαξε το ολοκληρωμενο στη μικρη πλακετιτσα και τους πυκνωτεσ τον 22μ και τον 10μ καθαρη φενεται η πλακετα σου εμενα ηταν καψαλισμενη με πολες ψυχρεσ κατω απο το ολοκληρωμενο στα ποδαρακια του
Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Μπορώ με κάποιες μετρήσεις να δω αν κάποιος πυκνωτής ή το ολοκληρωμένο είναι καμένο πριν το αλλάξω? Για τους πυκνωτές ξέρω πως πρέπει να έχουν αντίσταση άπειρο. Για το ολοκληρωμένο τι πρέπει να κοιτάξω?
για τους πυκνωτεσ η γενικη αρχη που μας μαθενανε στα χρονια της σχολης ηταν οτι αν εχουμε υπονια χαλασμενου πυκνωτη τον αλλαζουμε,αλλα αν δεις οτι ειναι φουσκωμενος τον πετας η αν εχει ξερασει λαδια,η αν εχεις καπασιτομετρο τον βγαζεις και τον μετρας ποσο χωριτικωτητα εχει, για το ολοκληρωμενο τωρα αν ξερεις τι λειτουργια κανει, απο το αν δουλευει η οχι το καταλαβαινεις απο την συμπεριφορα του κυκλωματος.αν δεν ειναι καποιο ολοκληρωμενο καμενο συνηθως οι πυκνωτες που ειναι γυρω του δε το αφηνουν να δουλεψει.