Αποστολή εξετελέσθη, όχι όμως με το επιθυμητό αποτέλεσμα δυστυχώς... Θα μου πείτε βέβαια, αφού δεν εξετελέσθη η πηγή, πάλι καλά... Τη συναρμολόγησα λοιπόν, την πακετάρισα, και την πούλησα κοψοχρονιά 500 ευρώ σε άτομο που την ήθελε και δε το ενοχλούσε το μπλε φόντο...
Έτσι για το κλείσιμο του θέματος, να ενημερώσω πως βρήκα λοιπόν αυτήν που κοστίζει 1.516 ευρώ και με λίγο παζάρεμα από το σχετικό κουμπάκι έπεσε στα 1.259 ευρώ... Έχει και ενσωματωμένο GPS που η δική μου δεν είχε... Έχει και bluetooth για pairing με κινητό για hands-free κλήσεις, μέχρι και αποστολή SMS από την οθόνη... Γενικά έχει 1002 σύγχρονα, τεχνολογικά καλούδια και εφέ, και φυσικά πλήρως προσαρμόσιμο GUI στα μέτρα του εκάστοτε αυτοκινήτου.
Μάλιστα προσέξτε μια τρελή λεπτομέρεια... Τα κουμπάκια χειρισμού στο κάτω μέρος της οθόνης αλλάζουν χρώμα και αυτά ανάλογα με το επιλεγμένο χρώμα του φόντου... Προφανώς η οθόνη εκτείνεται και στο κατώτατο τμήμα (στη λωρίδα που είναι τα κουμπάκια) και τα φωτίζει εσωτερικά. Επίσης, προφανώς τα κουμπάκια δεν είναι micro-switches, αλλά περιοχές αφής...
Στην παρακάτω κοντινή φωτό γίνεται καλύτερα αντιληπτή η πανέξυπνη τεχνική τους...
Να και μερικά videos της οθόνης:
Με γεια μου!!!!!![]()

Απάντηση με παράθεση