Η μίκα που έβαλες επιβάρυνε τη θερμική απαγωγή.
Σκέπτεσαι να τα ξαναλλάξεις? Πόσο βρήκες το χχ380?
Η μίκα που έβαλες επιβάρυνε τη θερμική απαγωγή.
Σκέπτεσαι να τα ξαναλλάξεις? Πόσο βρήκες το χχ380?
ας βαλω και αυτο εδω ,μπορει καποιος να το χρειαστει http://images.yandex.ru/yandsearch?t...0R&stype=image
Ναι σκεφτομαι να τα αλλαξω, αυτη τη φορα λεω να αλλαξω και τη διοδο κοντα στο ολοκληρωμενο καλου κακου,αν ειναι απλη διοδος. Το ολοκληρωμενο χχ380 εκανε καπου στα 3ευρω.
Ρωτωντας πας στην πολη.
Πρόσεξε να είναι xx380R (όχι το απλό χχ380) και γνωστής μαρκας (F), η δίοδος snubber είναι fast recovery >600V/1A η μικρή νομίζω και 1Ν4148 κάνει.
Και ρώτα/δες που τον έχουν.
Αποστόλη η 1Ν4148 είναι 75V, 200mA... Για τέτοιες δουλειές, ΒΥV26E...
Φίλιππε το ΒΥV26E..που λες είναι για το snubber(1000/1), εγώ λέω 1Ν4148 για την τροφοδοσία του χχ380 περίπου 15 Βολτ(μέγιστο 30 Β).
Αποστόλη, τώρα που το ξαναδιάβασα είδα ότι μπορεί να διαβαστεί με δυο τρόπους! Εγώ το είχα διαβάσει με ...τον άλλο! Sorry!
Πηρα το ολοκληρωμενο 5L0380R εκανε 1,93 ( δεν ξερω αν πρεπει να ειναι τοσο φτηνο), εβαλλα και τα υπολοιπα υλικα,βαριστορ και δυο διοδους καθως και προληπτικα δυο αντιστασεις αν και ηταν καλες. Δεν αλλαξα οπτοζευκτη, σε συκριση με εναν αλλο πυ ειχα ηταν καλος. Ο δεκτης δεν αναβε. Με ενα δοκιμαστικο κατσαβιδι παρατηρησα οτι αν ακουμπουσα το μεταλλικο καπακι,καλυμα του δεκτη το δοκιμαστικο ειχε ενδειξη, το ιδιο συνεβαινε και οταν ακουμπησα με το δοκιμαστικο πανω μερος ηλεκτρολυτικων πυκνωτων, γιατι να συμβαινει αυτο δεν μου φαινεται φυσιολογικο, στον αλλο δεκτη δεν συμβαινει κατι αντιστοιχο.
Ρωτωντας πας στην πολη.