Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 26

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Δε παίρνω και όρκο, αλλά η λύση μου φαίνεται πως είναι στο IC401... Θα χρειαστώ βέβαια έναν adapter σαν αυτόν για να το επιβεβαιώσω...

Δείτε εδώ και πείτε μου τη γνώμη σας ρε παίδες! Διακοπές είστε όλοι οι ηλεκτρονικοί?

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Ο adapter παραγγέλθηκε πριν λίγο. Για να δούμε τι θα βρούμε μέσα στο chip όταν με το καλό πάρω τον adapter στα χέρια μου...

Μου περνάει πάντως από το μυαλό το ενδεχόμενο να πηγαίνω γυρεύοντας για προβλήματα και να μη το ξέρω... Γιατί, ΟΚ, έχω ένα soldering station θερμού αέρα, αλλά έχω ξεκολλήσει μέχρι 8-pin chips... Το εν λόγω 48-pin λογικά θα είναι πιο δύσκολο... Ελπίζω να μη κάψω τίποτα και πάει για πέταμα η οθονούλα μου...

Επίσης ρε παίδες, ΟΚ, υποθέτουμε πως όλα θα πάνε καλά και θα το διαβάσω... Μετά πως "αποκωδικοποιώ" το περιεχόμενο ώστε να ξέρω τι θα πρέπει να αλλάξω? Ο programmer δίπλα από το hex περιεχόμενο έχει και το ASCII representation του περιεχομένου, αλλά θα φαίνεται ξεκάθαρα η αναφορά σε RGB χρώματα? Δε ρωτάω φυσικά για το συγκεκριμένο (πως να ξέρετε?), αλλά συνήθως έτσι είναι?

Ομολογώ πως με "τρομάζει" λίγο η σιωπή σας.

Παρόμοια Θέματα

1. kenwood kdc-w4527
    από ok1gr στο forum Car HiFi & Safety
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-02-06, 15:41

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία