Χμ καλή ιδέα θα το δοκιμάσω αύριο. Πάντως και με κλειστό laptop η μπαταρία φορτίζει με την ίδια ταχύτητα.
Χμ καλή ιδέα θα το δοκιμάσω αύριο. Πάντως και με κλειστό laptop η μπαταρία φορτίζει με την ίδια ταχύτητα.
900MHz-64GHz
δεν εχει να κανει αν ειναι ανοικτο η κλειστο.
αν μπορεις κανε τον ελεγχο.
Περιμενω.....![]()
Η γυναίκα και τα ηλεκτρονικά θέλουν γείωση!!!
Update.
Με ένα πρόγραμμα που μετράει βλέπω την ισχύ της μπαταρίας (55987mWh) και το charge rate της είναι 162mw.
Τάση φόρτισης 11.04V
900MHz-64GHz
δηλαδη?
το κοιταξες?
Η γυναίκα και τα ηλεκτρονικά θέλουν γείωση!!!
κωσνσταντίνε μπορείς να δείς τον τύπο του φορτιστή ?
μιας και έχω μπόλικα HP αν συμβαδίζει με κάποιο να σου τον στείλω για δοκιμή για να σιγουρευτείς !
Είναι ο Smart AC adapter 90W της ΗΡ.
19V 4.74A Series PPP012L-S
Δεν θυμάμαι αν ζεσταινόταν τόσο πολύ, τώρα που το πιάνω καίει. Θα μου πείς είναι καλοκαίρι. Εχει και ένα ιδιότροπο στρόγγυλο βύσμα (3mm φαρδύ με ενα πολύ λεπτό πιν στο κέντρο)
900MHz-64GHz
Κωνσταντίνε γιατί δεν κάνεις το πιο απλό πρώτα για να αποκλίσεις τον φορτιστή... δανείσου έναν άλλον παρόμοιο (ή και γιουνιβέρσαλ ακόμα) και κοίτα αν συμπεριφέρεται το ίδιο
Κωσταντίνε νομίζω δεν πρέπει να βγάζει 19V στο πινάκι. Μήπως στο κανονικό τροφοδοτικό σου έχουν βραχυκυκλώσει τα +19V με το πινάκι, και χάνεται η τάση αναφοράς? Μέτρα αν υπάρχει βραχυκύκλωμα μεταξύ τους.
Αν δεν βγάζει 19V στο πιν ούτε κάν βλέπει φορτιστή όχι απλά να φορτίσει. Ίσως γι αυτό ο φορτιστής τρίτου κατασκευαστή που έχω να μην το έχει βραχυκυκλωμένο αλλα στο 6715b νομίζω το θέλει.
Κάτσε να μετρήσω. Χωρίς το πιν όμως δεν τον βλέπει καν.
900MHz-64GHz
λοιπόν μετα απο μπόλικο ψάξιμο ο μόνος φορτιστής που βρήκα με αυτό το βύσμα που περιγράφεις είναι απο ενα hp mini .
στην ετικέτα του γράφει ότι είναι 18,5ν στα 3,5Α και 60w !
κάνοντας και μετρήσεις
έχει με σταθερό το - στο εξετερικό
19.6ν απο την εσωτερική πλευρά και 18,8ν πάνω στο καρφάκι ! δεν ξέρω αν σε βοηθάω κάπως η αν γενικά σου κάνει να στον στείλω... εσύ οτι θέλεις μου λες με PM