υπαρχει κανενας να με βοηθησει να φτιαξω το μινι-hifi μου?ειναι μαρκας lg μοντελο lx-m140a και δεν βγαζει ηχο απο πουθεναλειτουργουν ολα τα κουμπια αποτι φαινεται και η οθονη του.
το πηγα σε εναν φιλο και μου εβγαλε ενα τσιπακι (που ειναι για τον ηχο αποτι μου ειπε)για να το ψαξω,δεν υπηρχε ουτε στον φανο ουτε στην αντιπροσωπεια
αποτελεσμα...απογοητευτηκα,περασε καιρος λογω προβληματων και το εχασα.μπορει να ακουστει καπως αλλα ειναι δωρο του πατερα μου και ειμαι συνδεδεμενος ψυχικα με αυτο.θα ημουν ευγνωμων αν με βοηθαγε καποιος στην επισκευη του

Απάντηση με παράθεση
ναι.και ζητω συγνωμη,γιατι προσπαθησα να ψαξω που το εχω και δεν τα καταφερα και ειχα την υποψια οτι σβηστηκε μετα απο τοσο καιρο.αλλα οταν το βρηκα απο τυχη,μπηκα στους φακελους μου και εκανα διαγραφη συνδρομης για να μην ειναι double.ευχαριστω για την ενσωματωση 

...μηπως εχει καποιος ελευθερο χρονο να ασχοληθει με το μηχανηματακι μου?μενω γαλατσι.εχω πει και σε ενα φιλο μου να με βοηθησει,αλλα φοβαμαι οτι ειναι λιγο ακυρος και θα μου το αποχαλασει