Η δίοδος??
Εκεί που κόλλησες ήταν αντ. 1,8ΚΩ (μάλλον ξανακόλησε την), το άλλο τι ήταν
Η δίοδος??
Εκεί που κόλλησες ήταν αντ. 1,8ΚΩ (μάλλον ξανακόλησε την), το άλλο τι ήταν
Η διοδος μου δινει τζιτζικι και απο τις 2 μεριες της, ειναι λογικο; Και με την μετρηση για διοδους το εβαλα, το ιδιο μου κανει.Πρεπει να μετρησω κατι αλλο πανω της;(γνωριζω οτι 1=απειρο=καθολου μετρηση)
Στην αντισταση καπου μπερδευεσαι, αυτη που λεω ειναι στην πισω μερια, ειναι καφε-μαυρο-κιτρινο-χρυσο αρα 100kΩ στην πισω μερια και οχι η καφε-γκρι-κοκκινο-χρυσο αρα 1.8kΩ που ειναι στην μπροστα μερια.
Οριστε η διοδος.
![]()
ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ!!
"Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.
μέτρα μεταξύ διόδου και πηνίου αν έχει συνέχεια
Αν εννοείς 1 αυτό που δείχνουν τα όργανα στη φωτο, δεν είναι 1 αλλά άπειρο=χαλασμένη αντίσταση
Υπαρχει συναιχεια.
Ναι αυτο εννοω, και ξερω τι σημαινει, απλως το ανεφερα 1, οτι βλεπω δηλαδη.Απο δω και στο εξης θα το αναφερω ως απειρο, που ειναι καταπως φαινεται και το σωστο.
"Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.
Η κατασκευή φαίνεται να είναι του 2005 πότε το πήρες?
Δοκίμασες άλλες επαναφορτιζόμενες?
Μήπως το είχες σε αχρηστία πολύ καιρό?
Στιβ φορτησα τις υπαρχουσες και δουλευει σαν καταναλωτης αλλα παλι δεν τις φορτιζει.Επισης δοκιμασα με φρεσκιες επαναφορτιζομενες αλλα παλι δεν τις φορτιζει.
Αν νομίζεις ότι μπορείς να βγάλεις την πλακέτα κάντο, διαφορετικά πρέπει να κοπεί η δίοδος αλλά να μπορεί να ξανακοληθεί
Τωρα μπηκαμε στα σκληρα.Θα δοκιμασω να ζεστανω τα λιωμενα πλαστικα να δουμε τι μπορει να γινει...