H F1 μου δινει 0.7Ω, πες 0.
Τα μακαρονια ειναι οντως του πηνιου.Χρειαζεστε κατι αλλο;
H F1 μου δινει 0.7Ω, πες 0.
Τα μακαρονια ειναι οντως του πηνιου.Χρειαζεστε κατι αλλο;
ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ!!
"Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.
Εαν αναφερεσαι στο πηνιο, μετραει 27.2Ω
"Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.
Αν μπορεις ξεβίδωσε την πλακέτα και βγάλε φωτο από μπρος και πίσω να τις δουμε και βλέπουμε.
Η αν έχεις καμια πυξιδα κοντα και το βάλεις στην πρίζα αν βλέπεις απόκλιση, ή λαμπάκι νέον (δοκιμαστικό) στη μέση του πηνίου ανάβει?
εντιτ: Αν έχεις απόκλιση πυξίδας ή άναμμα νέον δεν χρειαζονται φωτο
Μέτρα και το πηνίο το φακού και θα τα δω σε λίγο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αποστόλης1 : 09-04-10 στις 20:19
Ανα μπραβο και εψαχνα κατι να δω τι γινεται με το πηνιο...Ψαχνω να βρω κατι να το δοκιμασω και βγαζω και τις φωτο αμεσως.
Στη 2η φωτο στη μεση μπροστά του πηνίου σκιά είνα ή κάψιμο??
""Ανα μπραβο"""???
"Ανα μπραβο"="Ανα γεια σου" εδω στη Μακεδονια το λεμε οταν θελουμε να πουμε "καλα τα λες".Μπορει επισης να σταθει και με μακροσυρτο α, ητοι "αααα μπραβο".Ειναι πιο πολυ προφορικη παρα γραπτη εκφραση.
Τα πηνια και τα δυο ειναι πεντακαθαρα παντου, δεν υπαρχει καψιμο.
Δεν σκανδαλιζει το λαμπακι του δοκιμαστικου ουτε την πυξιδα, δοκιμασα με δυο κατσαβιδια με επαγωγικο λαμπακι.
Δεν ξερω εαν σε καλυπτει η φωτο αλλα χρειαζεται να ξεκολλησω τα καλωδια για να τα δω, εαν θες σου διαβαζω τα στοιχεια απο υλικα η στην αναγκη τα ξεκολλαω.
http://img710.imageshack.us/gal.php?g=p1000969p.jpg