Έχει χιόνια/παραμορφωμένο ήχο ή η εικόνα είναι μόνο θολή??
Έχει χιόνια/παραμορφωμένο ήχο ή η εικόνα είναι μόνο θολή??
Αν ήταν η μπαταρία θα έχανε τα κανάλια κατά το κλείσιμο της συσκευής.Η βλάβη αυτή θυμίζει η χαλασμένο tuner (ολίσθηση) η αυτό που ανάφερε ποιο πάνω ο φίλος χαλασμένος πυκνωτής.
οταν "ζεσταθει" εχει κρυσταλινη εικονα κ ηχο!!!
απλα θελει το χρονο της
μεχρι ομως να ζεσταθει καθε καναλι εχει το δικο του προβλημα
στην αρχη το 90% ΔΕΝ εχουν ηχο σε 5 λεπτα τα μισα εχουν ηχο σε 20 τα περισσοτερα εχουν ηχο κ σε κανα μισαωρο+ ολα εχουν ηχο
η κατασταση βελτιωνεται σταδιακα στη αρχη ο ηχος ειναι διακοπες κ στο τελος ολα ειναι ....αψογα
η εικονα
σε καποια εχει χιονια σε αλλα τρεμοπαιζει η εικονα σε αλλα ειναι σαν να εχει πολυ κακη refresh rate
εαν ζεσταθει κ παιζει κανονικα τη κλεισω για μισο λεπτο
χρειαζεται παλι ολη αυτη η ωρα για να λειτουργισει χωρις προβλημα
Καλημερα αν η tv εχει διπλα στο τιουνερ ενα μεταλλικο κουτι εκει ειναι η if πολυπιθανο να εχεις προβλημα στους ηλεκτ/κους.τα λεμε
Αν μπορείς μέτρα στο πιν 11 του τιούνερ να δεις αν/πόσο μεταβάλλεται η τάση κατά προτίμηση σε ψηλά κανάλια, επίσης ότι βρίσκεις τα 12Β κ 5Β στο τιούνερ και είναι σταθερά.
99% πρόβλημα σε πυκνωτή.Τους αλλάζεις όλους, (σκούπα) που λέμε και την κάνεις καινούργια.Πάντως με ενα ψυκτικό σπρέι είναι πιθανών ότι θα μπορείς να εντοπίσεις τον ύποπτο σε περίπτωση που θες να αλλάξεις μόνο τον χαλασμένο αν τελικά είναι αυτή η βλάβη.
ευχαριστω για το χρονο σας κ τις απαντησεις σας!
απλα ειμαι ολιγον τι -για να μη πω πολυ- ασχετος με το θεμα αρα θα ηθελα να μου τα λετε καπως πιο....απλα!
προφανως ανοιγω το πισω καπακι της κ....πως αναγνωριζω το tuner k το if?!
βρισκω το tuner, ποια ειναι τα ψηλα καναλια?!Αρχικό μήνυμα από Αποστόλης1
τα 12Β κ 5Β τι ειναι κ πως τα βρισκω?
WD40 κανει ή καμια σχεση?Αρχικό μήνυμα από dimitris_p
πως ακριβως θα εντοπισω τον "ενοχο" πυκνωτη με το σπρει?
ευχαριστω ξανα!!!!
Οχι το κ40 είναι απλό αντισκοριακο.Θα ζητήσεις από ένα κατάστημα ηλεκτρονικων,(ψυκτικό σπρέι) Προσοχή να μην ψεκάσεις στα χέρια γιατί είναι 0 βαθμούς.Θα ψεκάσεις έναν έναν όλους τους πυκνωτές για 1-2 sec το πολύ.Δηλαδή ρίχνεις σε έναν και περιμένεις να δεις στην εικόνα αν υπαρξει αλλαγή.αν οχι προχωράς σε άλλων.Όταν τον εντοπίσεις η tv θα παρουσιάσει το πρόβλημα που σου βγάζει όταν την ανοίγεις πριν ζεσταθεί.Αν φυσικά η βλάβη προέρχεται από ηλεκτρολυτικό.