Γεια χαρα και παλι.Κανα 2 μερες που δεν εγραψα, ασχοληθηκα με το ραδιοφωνο.Καθαριστηκε αρκετα καλα παντου και μπορω να πω οτι ειμαι σχεδον ετοιμος να περασω στο κομματι της αλλαγης των υλικων.

Πριν συνεχισω να πω οτι με το τζαμι δεν θα ασχοληθω αλλο, οτι εγινε εγινε, οποτε ας επικεντρωθουμε αλλου!

Για να καταφερω να ασχοληθω με τα υλικα, πρεπει πρωτα να τα αναγνωρισω.Δυστηχως δεν ειμαι σε θεση να αναγνωρισω πολλα απο τα παλια υλικα.Στις φωτο που θα σηκωνω θα εχω σε καθε μια ενα σχολιο απο πανω για να ενημερωνω.

Εδω βλεπουμε 2 απο τους τρεις μεταβλητους πυκνωτες που εχει το ραδιοφωνο, ο ενας ειναι και διπλος.

Εδω βλεπουμε και τους τρεις ξαναμονταρισμενους στο σασι μετα τον καθαρισμο τους.

Λοιπον ξεκιναμε με τα υλικα.Επιβεβαιωστε εαν αυτος ο πυκνωτης ειναι ηλεκτρολυτικος.

Αυτος εδω ο πυκνωτης τι ειναι;Επισης τα αλλα γυρω γυρω σαν πηνια που υπαρχουν τι ειναι ακριβως;

Αυτο εδω το καφε ειναι και αυτο πυκνωτης;Τις παλιες τις αντιστασεις πως καταλαβαινω στα ποσα W ειναι για να βαλω τις αντιστοιχες οπου χρειαζονται αλλαγη;

Και αυτο εδω πυκνωτης ειναι;Εαν ναι με ποιο σημερινο ειδος ισουται;Τις τιμες πως τις διαβαζω;

Αυτος παλι τι ειναι;Πως διαβαζονται οι τιμες του;

Και τελευταιο για την ωρα αυτο εδω το ειδος...