Φιλε Fuzz ο πωλητης ειναι ο Arthur4711 στο ebay.de.Απ'οτι καταλαβα δεν ασχολειται με ραδιοφωνα αλλα γενικα με παλια αντικειμενα, μαλλον καθαριζει σπιτια απο σαβουρα και τα πουλαει στο νετ.Πιστευω εαν ηταν ανθρωπος που ηξερε τι ειχε στα χερια το θα το αγοραζα κατα πολυ ακριβοτερα.

Γιωργο σε ευχαριστω για τις ευχες και τις συμβουλες.Η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι λιγο να το κανω τελειως βιδες γιατι δεν ξερω κατα ποσο θα θυμαμαι να το ξαναδεσω οπως ηταν.Θα το προσπαθησω τραβωντας πολλες φωτογραφιες με την ψηφιακη και κρατωντας αρχειο ουτως ωστε να εχω οδηγο στη συναρμολογηση.Δεν βιαζομαι καθολου ειναι η αληθεια, η δουλεια θα γινει αψογη, και απο ενα ριμαδιασμενο κομματι ξυλο θα γινει κοσμημα για το σαλονι μου, εχει ολα τα φοντα.Το κουτι του ειναι ξυλο με καπλαμα(παφυλα) και δυστηχως το λουστρο του εχει σκασει σε πολλα σημεια.Ευτυχως ολες οι μπρουντζινες λεπτομεριες αφαιρουνται και θα γυαλιστουν και θα περαστουν με βερνικι για να μην θαμπωσουν.Το κουτι αφου παρω την γνωμη φιλου ξυλουργου θα το τριψω με ντουκοχαρτο και θα του το δωσω να το λουστραρει.Το ηχοπανο απο μπροστα ειναι σε ενα τελαρο μονο του και αφαιρειται μονοκοματο μαζι με το τελαρο.Σκεφτομαι να το καθαρισω με ατμοκαθαριστη γιατι δεν γνωριζω κατα ποσο μπορει να αντεξει τριψιμο και απορρυπαντικα.Οι λαμπες με την σειρα τους οσες μπορεσω να τις βρω θα τις αγορασω καινουριες.Εαν καταφερει ο φιλος ο badsak να διορθωσει το λυχνιομετρο του θα τις παω απο κει για μετρημα.Με δυσκολευει λιγο που τα νηματα για τις βελονες συντονισμου ειναι πολλα και θα με μπερδεψουν...Γιωργο υποστηριζεις οτι θα πρεπει να τα αλλαξω.Που θα βρω;Επισης ορισμενα ειναι μεταλλικα, σαν ψιλη ντιζα.Η αληθεια ειναι οτι φαινονται πολυ γερα παρα την ηλικια τους.Ενα αλλο προβλημα ειναι οτι οι πληροφοριες που γραφει το σχεδιο ειναι στα γερμανικα....Βιασυνη δεν υπαρχει καθολου, ας μου παρει μηνες...Επειδη ειναι η πρωτη μου φορα και καταπως φαινεται δεν ειναι και οτι πιο απλο θα μπορουσα να πιασω στα χερια μου βοηθεια απο εμπειρα ατομα ειναι πολυτιμη...Σας ευχαριστω ολους.