Σακη υπάρχουν μαγαζιά που τους πας τον καμμενο Μ/Τ και μετράνε τις
σπιρες απο τα τυλίγματα και το πάχος του σύρματος και σου τον φτιάχνουν...
Σακη υπάρχουν μαγαζιά που τους πας τον καμμενο Μ/Τ και μετράνε τις
σπιρες απο τα τυλίγματα και το πάχος του σύρματος και σου τον φτιάχνουν...
κωστα αμα ο γιατρας ο ιδιος τα βρισκει σκουρα τα πραγματα εχεις καποια αλλη προταση να μου κανεις ????
το πλαυερ ειναι 18αμπιτο παιζει πολυ καλα και κοστιζει ενα χιλιαρικακι οποταν οσα και να δωσω για τον ασυρματιστη δεν με χαλαει
Σάκη καλησπέρα.Ειχα παλαιότερα το ίδιο πρόβλημα με ένα ARCAM A5 που αγόρασα εις γνώση μου χαλασμένο.
Αναγκάστηκα και έλυσα τον μετασχηματιστή.Για κακη μου τυχη είχε το πρωτέυων στην ιδια καρακάσα με το δευτερέυων τυλιγμα.Ελυσα το δευτερεύων και μέτρησα σπείρες.Είχε τρια η τέσσερα διαφορετικά τυλίγματα το άτιμο.Οταν έφτασα στο πρωτέυων το σύρμα ήταν πολύ ψιλό και καμένο γι αυτό δεν το μέτρησα.Κάπου εδώ μέσα στο forum τα παιδιά έχουν ενα προγραματάκι που βγάζει σπείρες διάμετρο κ.λ.π. για Μ\Τ. και το χρεισιμοποίησα.
Ολα τζάμι ο μετασχηματιστής έγινε τέλειος βέβαια με πολύ δουλειά και λέω πάλι πως το CD ήταν δικό μου.
Για πελάτη ....μάλων δεν θα το έκανα.
Αν το πρωτεύων είναι σε διαφορετική καρακάσα έχεις γλυτώσει την μισή δουλεία..
Υπόψιν είχα και μια ψευτοπεριελήκτρια πατέντα από μοτέρ καθαριστήρων με γκάζι και απαριθμητή μα και πάλι είχε αρκετή δουλειά.
Δες αν αξίζει να πας να στον τυλίξουνε έξω.
Φιλικά.
Μανωλης.
σακη δεν σου βρηκαμε τιποτα/νομιζω κατι θα σκεφτεις.αυτα ειναι για το αρχειο σου
http://elektrotanya.com/?q=showresul...ematics&page=0
ευχαριστω Μανωλη ( χρονια πολλα φιλε χαρηκα που σε ακουσα ) ευχαριστω και σενα γιωργη ....καλες γιορτες σε ολους ..... θα αφησω τις ελπιδες μου στο γιατρα