ο μ/τ υψηλης ειναι HR7774 και το τρανζ. υψηλης BUT 11APX αλλα κανε πρωτα αυτο που εγραψε ο σακης
ο μ/τ υψηλης ειναι HR7774 και το τρανζ. υψηλης BUT 11APX αλλα κανε πρωτα αυτο που εγραψε ο σακης
ευχαριστω παιδια,κ εσενα νικο.ρωταω για τα εξαρτηματα γιατι εκει που βρισκεται η τηλεοραση,ουτε ιντερνετ εχει ουτε μαγαζι με ηλεκτρονικα να πεταχτω τσακα τσακα με τις παντοφλες...οποτε μαζευω πληροφοριες κ υλικο,κ αναλογως φυσικα του συνολικου κοστους θα πραξω.θα τα δοκιμασω ολα διαδοχικα.κ παλι ευχαριστω.
ΥΓ:ενας καθηγητης πουχα ρωτησει ο οποιος ηταν κ τηλεορασακιας παραληλα,μου πε κ αυτος κατευθειαν σφεντονα για τους πυκνωτες 47/160 κ 100/160 στο τροφοδοτικο switching,με το που του ειπα το προβλημα.επειτα μου πε να αλλαξω κ εναν φακη μπλε κιλοβολτικο διπλα στο BU.για την τιμη του εχω ενδοιασμους...αν ξερετε...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xifis : 24-07-09 στις 22:51
το σχεδιο ειναι εδω http://www.eserviceinfo.com/download...s_L61.1AA.html
2420(7n5 1600v) και 2422(330n)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mystaki g : 25-07-09 στις 11:40
Αν είναι αυτή που φαντάζομαι και κάνει τσίριγμα στο τρανζίστορ υψηλής δίπλα υπάρχει ένας πολυεστερικός πυκνωτής σε μπλε χρώμα κοίταξε στα πλάγια εάν έχει σκάσει θα έχει μια μαύρη κουκίδα μερικές φορές δεν φαίνετε τι έχει βγαλτον και με το πολυμετρο στο βραχυκύκλωμα μέτρησε και εάν το μπουζερ κτυπάει είναι καμένος άλλαξε τον και όλα οκ
150k 2κv τοσο νομιζω ειναι
συμφωνα με το datasheet (thanks mystaki) διπλα στο BUT11AX εχει εναν 7,5 νανο.λογικα γιαυτον θα μιλαμε,εσυ ποσο θυμασαι να ειναι?150 νανο?