παιδια ξερω εχετε φρικαρει αν σας πω οτι εχει πεσει απο τν ολυμπο με ταχυτητα φωτος κ δν εχει παθει τπτ απολυτως εδω κ 1.5 χρανο κ μονο αυτες τις μερες μου τα κανει αυτα τι να πω?? λογικο δν ειναι???
Oχι δεν ειναι.Το λογικο ειναι να αγορασεις καινουργιο.Οταν το ανταλλακτικο υπερβαινει την αξια του μηχανηματος το πετας.
Για να μπεις στην διαδικασια να παραγγειλεις καινουργιο ανταλλακτικο πρεπει πρωτα να εχει ξηλωσει το παλιο να το ξανατοποθετησεις να δεις οτι σου κανει τα ιδια προβληματα.Μονο τοτε θα εισαι σιγουρος οτι μπορεις να τοποθετησεις το καινουργιο ,και παλι με επιφυλαξη .
να το πω με μια παροιμία.... μπααα!![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KOKAR : 15-07-09 στις 20:03
παιδια σταματηστε να βριζετε! εχετε η δν εχετε δεχθει τους ορους του φορουμ?? ηρθα εδω για να βρω λυση στο προβλημα του μηχανηματος μου κ εσεις αντι να με βοηθησετε μου λετε να το πεταξω βριζοντας με! συγνωμη αλλα αν σας το εκαναν αυτο σιγουρα δε θα σας αρεσε καθολου!
ρε φιλε no offence που λενε κ οι εγγλεζοι,χωρις παρεξηγηση,αλλα οπως ειπε κ ενας πιο πανω,αμα δεν κατεχεις 2 πραματα βασικα,πως να σε βοηθησει ο οποιοσδηποτε.και δεν ειναι κακο να μη ξερεις.
να πεις οτι εχεις συγκεκριμενη βλαβη,οκ,αλλα εδω κ ποσες σελιδες,η κουβεντα ειναι στασιμη.τι να κανω κ τι να κανω.μη σου κακοφαινεται.βρες εναν απτο κοντινο σου περιβαλλον ως δευτερη γνωμη κ συμβουλεψου τον.εξ αποστασεως δεν γινεται δουλεια αν δεν ξερεις 2 πραματα.πηγαινε εκει που πηρες το ανταλακτικο σε ωρα που δε 8αχουν κοσμο κ ρωτα.
παιδια μν μου μιλατε ετσι! τωρα αρχιζω να μαθαινω (σπουδαζω ηλ/νικος) το τι σημαινει επισκευη κ θα ηθελα τν βοηθεια σας. αυτη θα ειναι η 1η μου επισκευη κ το ξερω θα ειναι δυσκολη κ θα εχει αποριες. σας παρακαλω....
σταματηστε να με κοροιδευετε!ξαναλεω αυτη ειναι η 1η μου επισκευη δν βρισκω κανενα λογο για γελια!
καλα οι διαχειριστες που ειναι να σας θυμισουν τους ορους του φορουμ?????????