Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sakis Εμφάνιση μηνυμάτων
ναι βρε μπαμπη ....εγω θα σου την πω και με το συγνωμη δλδ αλλα εχω δει αρκετα απο τα ποστ σου και εχω την εντυπωση οτι ενω πρεπει να εχεις αρκετες γνωσεις τελικα μαλλον απαντας βιαστικα ....( αυτο ειναι κακο γιατι οι αλλοι δεν σε πολυ συμπαθουν γιατι με αυτο τον τροπο γινεσαι ερισστικος αλλα και απο την αλλη δογματικες απαντησεις και χωρις υποστιριξη δεν ειναι σωστο να δινουμε και μαλιστα οταν τις δινουμε σε νεοτερους )

----πρωτα απο ολα οσοι εχουν κανει τηλεοραση ξερουν οτι οι οθονες αυτες ειναι σκυλια μακραν καλυτερες απο τις sony της ιδιας εποχης (αντιθετα τα σασσι τους ηταν μπουρδελα )

---- κατα κανονα οταν μια οθονη την κλανει χανει σε φωτεινοτητα αργει να αναψει βγαζει γραμμες επιστροφης αλλα να χανει το φοκους εγω δεν το εχω δει ποτε ....

---- οποτε ο ανθρωπος απλα εχει να ρυθμισει αρχικα το ποτενισομετρο του φοκους και εαν δεν ερθει να δει και τι αλλι παιζει γυρω γυρω

---- πιθανες περιπτωσεις ειναι να ειναι το ιδιο το ποτενσιομετρο κλασμενο η ακομα και να εχει προβλημα στη βαση της οθονης .....

αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμη και δεν εχω καμμια προθεση να σε προσβαλω η να σε θιξω σε προσωπικο επιπεδο απλα πιστευω οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα προσπαθουν να μαθουν απο εμας τους μεγαλυτερους καλο θα ηταν και να προσεχουμε τι λεμε αλλα και πως το λεμε και αν μη τι αλλο να μην ξεχναμε οτι δεν ειναι ολοι 14 ετων στο φορουμ .Μεσα στο φορουμ υπαρχουν και τεχνικοι οι οποιοι κατα την γνωμη μου πρεπει να τους αντιμετωπιζουμε αρχικα με σεβασμο γιατι βρισκονται σε θεσεις οπου εγω προσωπικα δεν θα φτασω ποτε οπως η ΕΑΒ ο βαγγελης, η intracom ο κωστας, ο νικος στη λαρισσα και αλλοι πολλοι κλπ κλπ

φιλικους χαιρετισμους sakis
δικιο βιαζομαι(αυτο που λενε τρεχει η γλωσσα...)φιλε edison το φοκους το ρυθμισες?(ειναι πανω απτο g2 στο μετασχηματιστη)