απο οθονη τι λεει?μηπως σου βγαζει γραμμες επιατροφης?τσεκαρες για ψυχρες,παντος 2 που μου εχουν ερθει καναν το ιδιο συμπτομα και ηταν ψοφια η οθωνη
απο οθονη τι λεει?μηπως σου βγαζει γραμμες επιατροφης?τσεκαρες για ψυχρες,παντος 2 που μου εχουν ερθει καναν το ιδιο συμπτομα και ηταν ψοφια η οθωνη
Καλημέρα σας συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά ήμουν διακοπές…
Το λαμπάκι αναβοσβήνει δυο φορές. Δεν βγάζει γραμμές επιστροφής και το τσέκαρα και για ψυχρές κολλήσεις .
Τι να φταίει;
αγαπητε φιλε εχω μαγαζι απτο 1979 δεν φανταζεσαι ποσες εχουν περασει απτα χερια μου...οι πιο αχρηστες crt sony ειναι οι τελευταιες οι ασημενιες οι ισπανικες...(και κατι ασχετο που ειπες περι 150 ετων η τηλεοραση που εχω στο σπιτι για προσωπικh χρηση την εχω απτο 1981 μεχρι σημερα και δεν την εχω ανοιξει ουτε το καπακι για να αλλαξω πυκνωτες!!για οσους γνωριζουν kv 2032me)betacord japan made
Το πρόβλημα ποιο μπορεί να είναι στην τηλεόραση? Πού να κοιτάξω
Γιώργο καλημέρα.Κατα αρχήν κατέβασε το σχέδιο απο τον Βούλγαρο http://www.eserviceinfo.com/.
Στις βλάβες γι αυτό το σασσί μιλάει για μια R6018 470K στο PSU ,δεν μου εχει τύχει.
Κάνε εναν έλενχο στις R8895,R8896 0,47Ω ασφαλειοαντιστάσεις στην πλακετα D (με τον Μ/Τ υψηλής).
η μια περιπτωση ειναι αυτη που ανεφερε ο κυριος τουρνακης r6018=470kω/ 1/4w δες επισης το irf614, την πλακετα M, και τελος τον μ/τ υψηλης και πιστευω οτι θα βρεις τη λυση.
[betacord85;]αγαπητε φιλε εχω μαγαζι απτο 1979 δεν φανταζεσαι ποσες εχουν περασει απτα χερια μου...οι πιο αχρηστες crt sony ειναι οι τελευταιες οι ασημενιες οι ισπανικες...(και κατι ασχετο που ειπες περι 150 ετων η τηλεοραση που εχω στο σπιτι για προσωπικh χρηση την εχω απτο 1981 μεχρι σημερα και δεν την εχω ανοιξει ουτε το καπακι για να αλλαξω πυκνωτες!!για οσους γνωριζουν kv 2032me)betacord japan made
[betacord85;]αγαπητε φιλε εχω μαγαζι απτο 1979 δεν φανταζεσαι ποσες εχουν περασει απτα χερια μου...οι πιο αχρηστες crt sony ειναι οι τελευταιες οι ασημενιες οι ισπανικες...(και κατι ασχετο που ειπες περι 150 ετων η τηλεοραση που εχω στο σπιτι για προσωπικh χρηση την εχω απτο 1981 μεχρι σημερα και δεν την εχω ανοιξει ουτε το καπακι για να αλλαξω πυκνωτες!!για οσους γνωριζουν kv 2032me)betacord japan made[/QUOTE]
εμεις που δουλεψαμε στη σονυ γνωριζουμε περισοτερα καληνυχτα