Σελίδα 10 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 8910
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 91 έως 95 από 95

Μέλος
    Όνομα
    μπαμπης
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από xifis Εμφάνιση μηνυμάτων
    σακη μηπως λεμε το ιδιο πραμα?δεν υπαρχουν πλευερ με προτιμησεις αλλα μερικα εχουν μεγαλυτερο σαμπλινγκ-μπαφερ απο τα αλλα λες εσυ.χαιρω πολυ,οπως κ τα σιντι ρομ υπολογιστη που διαβαζουν πολλα περισοτερα σιντι απο τα σκετα audio drives.το κολπο με την οδοντοκρεμα το ξερες η πρεπει να βρω βιβλιογραφια?ενταξει,τελικα μαλλον πρεπει να μιλαω στη γλωσσα σου για να ευσταθουν οσα λεω.φιλικα κ ανυποστατα.
    παω τωρα να σκαλισω το τριμερ απο οποιο σιντι πλευερ βρω μπροστα μου!καλυφθειτε!
    ρυθμισε το με το παραδοσικο τροπο βαλε το ψδ να παιζει και κεντραρε το τριμερακι κατω απτην κεφαλη του λειζερ,γυρισε το μια δυο φορες εως οτου διαβασει τα τρακ, αν το παλεψεις και δεν τα διαβασει πας για καινουρια,ποια καφακη φοραει?kss 210,212,213,240, optima,philips?ειναι φορητο?betacord85 japan made......

Banned
    Όνομα
    Ιωαννα
    Περιοχή
    αθήνα-σεριφος

Προεπιλογή

Φιλε betacord, αυτο που λεσ ισωσ καταστρεψει το πλευερ (παλαιοτερα μου χει τυχει)η κεφαλη ρυθμιζεται με παλμογραφο κ με ειδικα σιντι κ οχι απλωσ μ 1 κατσαβιδι. Ξερει κανεισ να μου πει για ποιο λογο το λειζερ των ντισκμαν ειναι διαφορετικο απο των αλλων πλευερ;

Banned
    Όνομα
    Ιωαννα
    Περιοχή
    αθήνα-σεριφος

Προεπιλογή

Εχω αλλη 1 απορια (εκτοσ αυτη του ντισκμαν) γιατι δν πρεπει να πειραζουμε το δισκο τν ωρα που γυρναει;

Το avatar του χρήστη Λιάτης
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Θοδωρής
    Περιοχή
    Γλυφάδα

Προεπιλογή

Καλησπέρα συμφορουμίτες...Έχω ένα φορητό radio-cd το οποίο τη μια φορά μου διάβαζε το cd, την άλλη όχι...Καθάρισα το μάτι πολλές φορές, αλλά τίποτα...Τέλος πάντων, το άνοιξα και κατάλαβα οτι μάλλον φταίει ή η καλωδιοταινία που πάει απο το μάτι του cd-player στην πλακέτα, ή ο αντάπτορας στην πλακέτα...Κοίταξα μήπως βρώ καλωδιοταινία αλλά έμαθα οτι η εταιρία έχει κλείσει και οτι δεν υπάρχουν και πολλά ανταλλακτικά για αυτά τώρα πια...Το radio-cd είναι ένα Roadstar RCR-4527...Αν κάποιος ξέρει που μπορώ να βρώ μια καλωδιοταινία, ή αν έχει κάποιος καμιά ιδέα για να το φτιάξω κάπως αλλιώς θα του ήμουν ευγνώμων...Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια και ανταπόκριση...
    http://www.fordliatiras.gr/
    http://fordliatiras.blogspot.com/

http://www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?t=62638
    Υπάρχουν 10 τύποι ανθρώπων στον κόσμο...Αυτοί που ξέρουν δυαδικό και αυτοί που δεν ξέρουν...

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Βαγγελης
    Περιοχή
    Ναουσα

Προεπιλογή

αν ο ηχος δεν διακοπτεται πιστευω οτι δεν υπαρχει προβλημα απλως οταν γυρναει ο δισκος γεμιζει την buffer και μολις γεμισει σταματαει -οταν αδειασει ξαναξεκιναει........

Σελίδα 10 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 8910

Παρόμοια Θέματα

1. Επισκευη Τροφοδοτικου!
    από D-NAME στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-10-10, 13:15
  2. Επισκευη TV
    από D-NAME στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-07-04, 16:06

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι