Δν καταλαβαινω τι ακριβωσ ενοειτε.εξηγηστε μου πιο απλα
Δν καταλαβαινω τι ακριβωσ ενοειτε.εξηγηστε μου πιο απλα
αστα τα απλα,εδω ειναι φορουμ για επιστημονες!
απλα κατα τα λεγομενα του απο πανω,μερικα πλευερ διαβαζουν πιο πολλες φορες το ιδιο σημειο στο σιντι,διορ8ωνουν τα λαθη απτις γρατσουνιες κ εσυ δεν ακους ουτε διακοπες ουτε θορυβους ουτε τπτ.βεβαια μερικα πλευερ καποια δισκακια ασχετως γρατσουνιων τα αγνοουν εντελως,πχ καποια RW.εκει δεν ειναι ουτε το σαμπλινγκ ουτε το μπαφερ...
Ήρεμα παρακαλώ, δεν χρειάζονται ειρωνίες. Ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή του και να δέχεται και την άποψη του άλλου. Υπάρχει στους κανόνες που έχετε αποδεχθεί.
http://www.hlektronika.gr/index.php?page=rules
Καλημέρα σας!
ΥΓ. κι εγώ με την απορία έμεινα μετά απο τόσες σελίδες, τι ρυθμίζει το ρημαδοτρίμμερ πάνω στην κεφαλή????
Πριν γράψετε ένα νέο θέμα στο φόρουμ, ψάξτε ->εδώ<-, κάτι θα βρείτε που δεν ξέρατε.
Αγαπητέ φίλε
Είμαστε Έλληνες φωνακλάδες και το αποδεικνύουμε περίτρανα και στο κάτω κάτω καλά κάνουμε! Ψυχρόαιμα είναι μόνο τα φίδια!
Για την απορία σου
το τρίμερ στο πλακετάκι της κεφαλής απόσο γνωρίζω ρυθμίζει την εστίαση της δέσμης του LASER. Κάτι ανάλογο με τη ρύθμιση εστίασης στον καθοδικό σωλήνα της TV δηλαδή.
φιλικά πάντα με όλους![]()
Ξερει κανεισ να μου πει γιατι το λειζερ των ντισκμαν ειναι διαφορετικο ωσ προσ των αλλων πλευερ;
παιδια μετα απο τοσα που διαβασα θα ηθελα να εξηγησει καποιος πως ρυθμιζουμε την κεφαλη με τον παλμογραφο γιατι δεν το ξερω.
Δν ξερω πωσ ρυθμιζεται η κεφαλη,μονο που θα ηθελα να βρω απαντηση στην παραπανω ερωτηση μου