Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 95

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Banned
    Όνομα
    Ιωαννα
    Περιοχή
    αθήνα-σεριφος

Προεπιλογή

Με το ντισκμαν, που δν διαβαζει γρατσουνισμενα σιντι ενω αλλα πλειερ τα διαβαζουν,τι κανω;

Προεπιλογή

ειναι αναλογα τις προτιμησεις του πλευερ.δε γινεται τπτ δυστηχως,αλλα διαβαζουν κωλοσιντι κ αλλα δεν ανεχονται την παραμικρη γρατσουνια.αν μιλαμε για λερωμενο σιντι,ακομα κ γρατσουνισμενο κ κακοζωισμενο γενικα,μπορεις να κανεις το εξης.το πασαλειβεις με οδοντοκρεμα,την αφηνεις να στεγνωσει,κ μετα με ενα χαρτι την σκουπιζεις.τριβοντας την για να φυγει θα δεις το σιντι να γυαλιζει.τουλαχ οι πολλες γρατσουνιες θα φυγουν.

Banned
    Όνομα
    Ιωαννα
    Περιοχή
    αθήνα-σεριφος

Προεπιλογή

τι εννοεις οταν λες επιλεγει τα σιντι που διαβαζει;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη brs_19 : 30-04-09 στις 13:39

Το avatar του χρήστη east electronics
    Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή

ξιφι ....δυστυχως κατα την γνωμη μου συνεχιζεις μια ιστορια η οποια βασιζεται μονο στις προσωπικες σου εμπειριες και αυτο ειναι πολυ κακο διοτι οι πληροφοριες που διαδιδεις στο φορουμ ειναι ανυποστατες ....

αυτο ειναι παρα πολυ ασχημο διοτι διαβαζουν καποιοι ανθρωποι και θα οδηγηθουν σε λαθος συμεπρασματα

----ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΑΥΕΡ ΜΕ """"ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ"""" ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΙΝΤΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕς ΟΙ ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΕΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ

----- ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩς ΣΙΝΤΙ ΠΛΑΥΕΡ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΑΜΠΛΙΝΓΚ ΚΑΙ ΜΠΑΦΕΡ KAI EXOYN THN ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΣΟΥΝ ΕΝ Α ΣΙΝΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΛΑΥΕΡ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ

ΥΠΟΘΕΤΩ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ....ΑΛΛΑ ΤΣΠ
    SERVICE ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΧΟΥ
    east_electronics@yahoo.gr
    www.eastelectronics.gr ε

Προεπιλογή

σακη μηπως λεμε το ιδιο πραμα?δεν υπαρχουν πλευερ με προτιμησεις αλλα μερικα εχουν μεγαλυτερο σαμπλινγκ-μπαφερ απο τα αλλα λες εσυ.χαιρω πολυ,οπως κ τα σιντι ρομ υπολογιστη που διαβαζουν πολλα περισοτερα σιντι απο τα σκετα audio drives.το κολπο με την οδοντοκρεμα το ξερες η πρεπει να βρω βιβλιογραφια?ενταξει,τελικα μαλλον πρεπει να μιλαω στη γλωσσα σου για να ευσταθουν οσα λεω.φιλικα κ ανυποστατα.
    παω τωρα να σκαλισω το τριμερ απο οποιο σιντι πλευερ βρω μπροστα μου!καλυφθειτε!

Banned
    Όνομα
    Ιωαννα
    Περιοχή
    αθήνα-σεριφος

Προεπιλογή

Δν καταλαβαινω τι ακριβωσ ενοειτε.εξηγηστε μου πιο απλα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από brs_19 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δν καταλαβαινω τι ακριβωσ ενοειτε.εξηγηστε μου πιο απλα
    αστα τα απλα,εδω ειναι φορουμ για επιστημονες!

απλα κατα τα λεγομενα του απο πανω,μερικα πλευερ διαβαζουν πιο πολλες φορες το ιδιο σημειο στο σιντι,διορ8ωνουν τα λαθη απτις γρατσουνιες κ εσυ δεν ακους ουτε διακοπες ουτε θορυβους ουτε τπτ.βεβαια μερικα πλευερ καποια δισκακια ασχετως γρατσουνιων τα αγνοουν εντελως,πχ καποια RW.εκει δεν ειναι ουτε το σαμπλινγκ ουτε το μπαφερ...

Μέλος
    Όνομα
    μπαμπης
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από xifis Εμφάνιση μηνυμάτων
    σακη μηπως λεμε το ιδιο πραμα?δεν υπαρχουν πλευερ με προτιμησεις αλλα μερικα εχουν μεγαλυτερο σαμπλινγκ-μπαφερ απο τα αλλα λες εσυ.χαιρω πολυ,οπως κ τα σιντι ρομ υπολογιστη που διαβαζουν πολλα περισοτερα σιντι απο τα σκετα audio drives.το κολπο με την οδοντοκρεμα το ξερες η πρεπει να βρω βιβλιογραφια?ενταξει,τελικα μαλλον πρεπει να μιλαω στη γλωσσα σου για να ευσταθουν οσα λεω.φιλικα κ ανυποστατα.
    παω τωρα να σκαλισω το τριμερ απο οποιο σιντι πλευερ βρω μπροστα μου!καλυφθειτε!
    ρυθμισε το με το παραδοσικο τροπο βαλε το ψδ να παιζει και κεντραρε το τριμερακι κατω απτην κεφαλη του λειζερ,γυρισε το μια δυο φορες εως οτου διαβασει τα τρακ, αν το παλεψεις και δεν τα διαβασει πας για καινουρια,ποια καφακη φοραει?kss 210,212,213,240, optima,philips?ειναι φορητο?betacord85 japan made......

Banned
    Όνομα
    Ιωαννα
    Περιοχή
    αθήνα-σεριφος

Προεπιλογή

Φιλε betacord, αυτο που λεσ ισωσ καταστρεψει το πλευερ (παλαιοτερα μου χει τυχει)η κεφαλη ρυθμιζεται με παλμογραφο κ με ειδικα σιντι κ οχι απλωσ μ 1 κατσαβιδι. Ξερει κανεισ να μου πει για ποιο λογο το λειζερ των ντισκμαν ειναι διαφορετικο απο των αλλων πλευερ;

Παρόμοια Θέματα

1. Επισκευη Τροφοδοτικου!
    από D-NAME στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-10-10, 13:15
  2. Επισκευη TV
    από D-NAME στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-07-04, 16:06

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι