Σελίδα 6 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 95

Banned
    Όνομα
    Ιωαννα
    Περιοχή
    αθήνα-σεριφος

Προεπιλογή

Το μηχανημα το χω ανοιχτο.καθωσ διαβαζει σταματαει να γυρνα το δισκο κ μετα ξαναξεκιναει.ηχοσ ακουγεται

Το avatar του χρήστη east electronics
    Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή

ξιφη ακου ...... στο ειπα μια φορα ....στο ειπε και καποιος αλλος ευγενικα ομορφα και ωραια αλλα δεν ακους κανε οτι νομιζεις ...εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα μαζι σου αλλα απο την στιγμη που καποιος με λιγο μεγαλυετρη εμειρια σου κανει μια συσταση κατσε και μελετησε την λιγο και αποφασισε ....

εδω δεν υπαρχει κανενα θεμα αναγνωρισης ουτε αν αποδειχθει οτι εγω ειμαι καλυτερος τεχνιτης απο τον Α η Β χρηστη απλα ειναι ξεχωριστει οτι καποιος ο οποιοςς λεει κατι ανευθυνα και βλεπει το φορουμ σαν καφενειο η παιχνιδι με καποιον αλλο που θα ανοιξει το φορουμ για να διαβασει και να μαθει απο αυτο ασχετα αν αυτος ειναι φοιτητης, επαγγελματιας,ερασιτεχνης , μικρος , η μεγαλος ,,,,

δεν νομιζω οτι εδω ειναι τσατ ρουμ οπου καποιοι διαφοροι συζητανε τοσο χαλαρα οσο το βλεπεις εσυ ....καποιοι απο εμας χρησιμοποιουνε το φορουμ ως εργαλειο γνωσης φυσικα με use at your own risk ....

αυτα απο μενα φιλε ξιφη
    SERVICE ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΧΟΥ
    east_electronics@yahoo.gr
    www.eastelectronics.gr ε

Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή sorry ΦΙΛΕ ΜΟΥ

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από brs_19 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το μηχανημα το χω ανοιχτο.καθωσ διαβαζει σταματαει να γυρνα το δισκο κ μετα ξαναξεκιναει.ηχοσ ακουγεται
    ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΕΤΣΙ αλλα δυστυχως δεν εχει καμμια μα καμμια ελπιδα το μηχανημα σου για να φτιαχτει .....

φοβαμαι οτι αρχικα εχουν γραψει τοσοι σε αυτο το ποστ και κανεις δεν εγραψε οτι η κεφαλη δεν πιανεται με γυμνο χερι .....ενα αγγιγμα σε λαθος σημειο και κεφαλη καπουτ !!!!

η καλωδιοταινια παιζει μεγαλο ρολο και αν ειναι κομμενη δεν δειχνει με γυμνο ματι

επισης το πλαυερ δεν ειναι μονο η κεφαλη

υπαρχουν και αλλα πραγματα τα οποια μπορει να εχουν ζημεια τα οποια καμμια φορα ειναι μη επισκευασιμα ....θα σου πω μονο τα δυο πιο πιθανα

----- ψυχρη κολληση σε καποιο ολοκληρωμενο που ειναι πολυ ευκολο να γινει μετα απο μηχανικη καταπονηση μια κα η συσκευη ειναι φορητη ( εκει ουετ με μικροσκοπιο δεν βρισκεις ακρια )

----- και τελος μια οποιαδηποτε ηλκτρονικη βλαβη η οποια αν δεν εχεις διαγνωστικα δεν μπορεις να τη βρεις .....

διαγνωστικα σημαινει οτι ο καθε κατασκευαστης εχει ενα σιντι που βαζει μεσα στο πλαυερ και κανει ρυθμισεις στο φοκους την σταθμη και καποια αλλα πραγματα με τριμερακια ( οχι αυτο της κεφαλης ) και στα συχρονα πλαυερ επειδη τα τριμερακια κοστιζουν αλλα χανουν κιολας οι ρυθμισεις γινονται μεσω software το οποιο αν δεν εχεις απλα δεν κανεις τιποτα

ολα αυτα καταληγουν στο οτι επισκευες τετοιου τυπου αν δεν εχεις τα μεσα απλα δεν συμφερουν και θεωρητικα δεν πετυχαινουν ποτε .....

οσο για τα διαφορα αλλα κομπογιαννιτικα που γραφτηκαν μπορεις φυσικα να τα δοκιμασεις φυσικα at your own risk ....

i am sorry
    www.eastelectronics.gr ε

Προεπιλογή

ναι ρε σακη δε λεω,εχεις σερβις,κατι θα ξερεις παραπανω.απλα να στο πω κ στα ισα οπως τα λες κ συ,η ξεροκεφαλια σου με πειραξε με τους χαρακτηρισμους που βαζεις,ενω δε χρειαζεται.εν πασει περιπτωσει,δε θα ποσταρα,απλα για χιλιοστη φορα,αυτα εχω δει,κ απο αλτρουσιμο οπως κ οι περισοτεροι εδω,γραφω για να τα δουν κ αλλοι.αυτα.

α οσο για το ντισκμαν.αυτο με το ξαφνικο σταματημα κατι μου λεει.το εκανε κ το δικο μου μια στο τοσο.δεν ασχοληθηκα παραπανω.απλα ξαναπατουσα το play.αυτα once again.

Banned
    Όνομα
    Ιωαννα
    Περιοχή
    αθήνα-σεριφος

Προεπιλογή

Μαλον σασ μπερδεψα ολουσ!το πλευερ διαβαζει κανονικα.το περιεργο βρισκετε οταν διαβαζει σταματα ο δισκοσ κ ξαναξεκιναει μετα απο λιγο.ο ηχοσ δν εχει διακοπεσ ακουγεται κανονικα.ξερει κανεισ γιατι το κανει αυτο;;;

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από brs_19 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μαλον σασ μπερδεψα ολουσ!το πλευερ διαβαζει κανονικα.το περιεργο βρισκετε οταν διαβαζει σταματα ο δισκοσ κ ξαναξεκιναει μετα απο λιγο.ο ηχοσ δν εχει διακοπεσ ακουγεται κανονικα.ξερει κανεισ γιατι το κανει αυτο;;;
    οποτε το ντισκμαν εχει στανταρ μνημη buffer αντικραδασμικη,τωρα αν σταματαει λογω βλαβης η επειδη γεμιζει το buffer,δε ξερω.αν μιλας για mp3 δισκακια κ σταματαει στα mp3 τοτε δεν ειναι βλαβη.ετσι κανουν τα περισοτερα.διαβαζουν για 10 sec k meta stamatane.

Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από xifis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι ρε σακη δε λεω,εχεις σερβις,κατι θα ξερεις παραπανω.απλα να στο πω κ στα ισα οπως τα λες κ συ,η ξεροκεφαλια σου με πειραξε με τους χαρακτηρισμους που βαζεις,ενω δε χρειαζεται.εν πασει περιπτωσει,δε θα ποσταρα,απλα για χιλιοστη φορα,αυτα εχω δει,κ απο αλτρουσιμο οπως κ οι περισοτεροι εδω,γραφω για να τα δουν κ αλλοι.αυτα.

α οσο για το ντισκμαν.αυτο με το ξαφνικο σταματημα κατι μου λεει.το εκανε κ το δικο μου μια στο τοσο.δεν ασχοληθηκα παραπανω.απλα ξαναπατουσα το play.αυτα once again.
    κ απο αλτρουσιμο οπως κ οι περισοτεροι εδω,γραφω για να τα δουν κ αλλοι.αυτα. ναι ναι απο αλτρουισμο ...αυτο θα σκεφτει και αυτος που θα πεταξει το πλαυερ ....αυτο θα σκεφτει και αυτος οταν τον ρωτησει ο καθηγητης του και θα του πει την παπαρια που διαβασε εδω .....

και να πραγματι αν οπως ειπες οι """περισσοτεροι"""γραφουν απο αλτρουισμο τοτε ειναι να το κλεινουμε και να φευγουμε απο εδω δια παντος.... αλλα ευτυχως σε αυτο κανεις λαθος ....παιδικη σκεψη σαν και την δικια σου εχουν λιγοι ...ευτυχως
    www.eastelectronics.gr ε

Banned
    Όνομα
    Ιωαννα
    Περιοχή
    αθήνα-σεριφος

Προεπιλογή

Μια ακομα απορια:γιατι ολα τα πλευερ οταν ξεκινουν να διαβαζουν στην αρχη το λειζερ κανει ενα μπιπ;

Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή

δεν ειναι ετσι ...κανεις λαθος ....εκτος απο αυτα που κανουν μπιπ υπαρχουν και καποια αλλα που μολις ξεκινανε σου λενε ...γεια σου ΖΑΝΕ !!!!!!!

αντε ...παω για υπνο τωρα
    www.eastelectronics.gr ε

Προεπιλογή

το ντισκμαν παιζει να λειτουργει νορμαλ. Διαβαζει και γεμιζει τη μνημη ( γαι να μην πηδαει σε αποτομα κουνηματα) και ξαναδιαβαζει λιγο πριν αδειασει αυτη η μνημη... αν το εχεις να παιζει ενω το κουνας με το χερι θα δεις πως θα διαβαζει συνεχεια...

Σελίδα 6 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Επισκευη Τροφοδοτικου!
    από D-NAME στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-10-10, 13:15
  2. Επισκευη TV
    από D-NAME στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-07-04, 16:06

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι