Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 12

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νάσος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας.
    Έκανα την δοκιμή με την αφαίρεση του driver γραφικών και δυστυχώς δεν άλλαξε τίποτε στην συμπεριφορά του συστήματος.
    Από την μία θα ομολογήσω οτι χάρηκα μιας και έπρεπε να το είχα σκεφτεί ήδη εγώ κι από την άλλη λυπήθηκα διότι μακάρι να είχε λυθεί έτσι. Εκτός από computer οι όποιες επιπλέον γνώσεις μου στα ηλεκτρονικά και στα ψηφιακά ηλεκτρονικά νομίζω δεν με ώθησαν να συνδέσω τόσο βάσιμα το πρόβλημα με δυσλειτουργία του software ...
    Εφόσον υφίσταται το σενάριο ένα που δεν έχει να κάνει σίγουρα με το software διότι συμβαίνει στη φάση του boot (εκτός κι αν παίζει κανένα φάλτσο με το firmware της eeprom) δεν μπορώ να διανοηθώ τέτοιο σκάσιμο πιθανοτήτων δηλαδή επιπρόσθετα να υφίσταται και software πρόβλημα που να επιδρά στο ίδιο σημείο με το hardware. Θα ήταν το "τζόκερ" της 20ετίας για μένα ... Δυστυχώς το μυαλό μου πάει πλέον στην κάρτα γραφικών και στο feedback που παίρνει για θερμοκρασία και αντίστοιχο έλεγχο στροφών του fan.
    Διστάζω ακόμα να βάλω την αντίσταση σε σειρά...
    Να πάρει η ευχή να γινόταν κάτι να λυνόταν χωρίς τέτοια επέμβαση ... είναι τα καλωδιάκια από το fan τόσο λεπτά ακόμα και με 15Watt κολλητήρι θα τα φοβόμουν ...

Το avatar του χρήστη Thansavv
    Μέλος
    Όνομα
    Θανάσης
    Περιοχή
    Φινλανδία

Προεπιλογή

Νάσο καλημέρα,
    Το παλιό το βίσμα το αφαίρεσες από το Motherboard?

Κάποια jacks έχουν ένα είδος διακόπτη μέσα ο οποίος αλλάζει κατάσταση μόλις μπεί το βίσμα... Αν εσύ τώρα "τράβηξες" 2 καλωδιάκια μόνο, πιθανόν αυτό να σου δημιουργεί πρόβλημα γιατί δεν αλλάζει έτσι η κατάσταση του διακόπτη...

Δες σ΄αυτή τη σελίδα με ποιό jack μοιάζει το δικό σου?
    http://www.laptopsockets.co.uk/jacks-companies/asus.htm

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νάσος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Πω πω θέλω να το σπάσω αυτό το φορητό ...
    έβαλα μια αντίσταση 100 ωμ 2 watt σε σειρά στο συν και πέρα από μειωμένες στοφές δυστυχώς τα σενάρια παρέμειναν αναλείωτα !!
    Στο τέλος σε έξαλλη κατάσταση είπα δεν πάει να καεί η κάρτα και έβγαλα εντελώς το βύσμα τροφοδοσίας από το ανεμιστηράκι. ΤΑ ΙΔΙΑ κι απαράλλαχτα ! Έχω τρελαθεί. Και στο τέλος όταν το βάζω φορτισμένο χωρίς σύνδεση στο τροφοδοτικό να κάνει εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία και να εργάζεται χωρίς κανένα πρόβλημα όπως πάντα ... ε, ή που θα το σπάσω ή που θα κόψω τις φλέβες μου ...
    Θανάση ευχαριστώ. Όχι δεν έβγαλα το βύσμα από την πλακέτα δεν έχω τέτοια ευχέρεια (μέχρι να λειώσω το δεύτερο ή τρίτο ποδαράκι θα κρυώσει το πρώτο μέχρι να πεταχτεί ο χαλκός από την πλακέτα και να μείνω σύξυλος...) δεν έχω SMD extractor ...
    Νομίζω πάντως οτι η ιστορία με το βύσμα επιδρά μόνο στο ξεκίνημα. Δεν έχει σχέση με την συνέχεια. Άρα τελικά ναι έχουμε 2 ταυτόχρονες βλάβες. Τράβηξα λαχνό και κέρδισε.

Παρόμοια Θέματα

1. Πρόβλημα με οθονη απο laptop
    από chris_20 στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-04-09, 12:06

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία