ευχαριστουμε πανσοφε ηλεκτρονικε !!!!! πανεμορφε δημιουργε !!!!! οραματιστη των ηλεκτρονικων!!!!! σοφε δημοκρατικε ηγετη εσυ !!!!! ενας μεσσιας στο χωρο των ηλεκτρονικων !!!!!!
ειμαι μαγεμενος ..... μεχρι που μπορει και να μην κοιμηθω για μεσημερι
ευχαριστουμε πανσοφε ηλεκτρονικε !!!!! πανεμορφε δημιουργε !!!!! οραματιστη των ηλεκτρονικων!!!!! σοφε δημοκρατικε ηγετη εσυ !!!!! ενας μεσσιας στο χωρο των ηλεκτρονικων !!!!!!
ειμαι μαγεμενος ..... μεχρι που μπορει και να μην κοιμηθω για μεσημερι
τι να πω εμενα παντος μου εχει τυχη και αλαξα την eprom και εφτιαξε.τωρα αμα τα δοκιμασεις ολα αυτα και εξακολουθη το βιολι τις κατι αλλο θα ειναι![]()
Παιδιά σοβαρευτείτε και επικεντρωθείτε στο θέμα.
Καλή η πλάκα δε λέω, αλλά μην το παρακάνουμε
Πριν γράψετε ένα νέο θέμα στο φόρουμ, ψάξτε ->εδώ<-, κάτι θα βρείτε που δεν ξέρατε.
ευχαριστουμε φιλε gsmaster για την προθεση σου και την βοηθεια σου
φυσικα η σωστη απαντηση για την βλαβη ειναι αυτη του νεου μελους nikosp κατα την γνωμη μου ( και κατατην γνωμη του ) πλην ομως θεωρω τον τροπο του αξεστο και απαραδεκτο που σημαινει οτι δογματισμοι του τυπου και τερμα δεν πρεπει να παιζουν κατα την γνωμη μου παντα ουτε εδω ουτε σε κανενα αλλο φορουμ
εδω καναμε αμαν να μαζεψουμε τον βαγγελη που καμμια φορα ειχε αναλογους τροπους ξανα μανα τα ιδια και μαλιστα απο νεα μελη ????
καμμια φορα δεν βλαπτει να ειμαστε ευγενικοι να μιλαμε με τροπο και να λεμε αυτο που τελικα ειναι η αληθεια ...
"""" κατα την γνωμη μου η βλαβη πρπει να ειναι εκει .....μπλα μπλα μπα """"
σακης ......και τερμα !!!!!