Η βλάβη είναι στό Tuner και τέρμα αλλά δέν είναι και από τίς εύκολες να επισκευαστούν γιατί ένα καινούργιο κοστίζει και δέν ξέρω εάν υπάρχουν
Τα τελευταία χρόνια οι επισκευές οσο πάνε και φθίνουν
Η βλάβη είναι στό Tuner και τέρμα αλλά δέν είναι και από τίς εύκολες να επισκευαστούν γιατί ένα καινούργιο κοστίζει και δέν ξέρω εάν υπάρχουν
Τα τελευταία χρόνια οι επισκευές οσο πάνε και φθίνουν
η βλαβη πολυ πιθανον να ειναι στο afc πολυ σπανια το tuner αυτα τα κοστιζουν 15ε
Το πρόβλημα βρίσκεται στο μεταβλητό πηνίο δίπλα στο tda 8362,με ρύθμιση και εκ νέου ψαξιμο καναλιών μπορει να το πετύχει.Αλλιώς ψάχνει για πηνίο.
παμε πολυ καλα ..... συγχαρητηρια ....
johnkou η συμπεριφορα σου ειναι απαραδεκτη !!!! πως τολμας να δινεις τετοια απαντηση χωρις να εχεις χρησιμοποιησει στην απαντηση σου τον ορο ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ !!!!
αντε βρε !!! και σε αλλα τετοια καλυτερα !!!!!
καληνυχτα ...παω για υπνο ....
Παιδες σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας και Sorry που αργησα να επισκευτω τις απαντησεις σας αλλα επεσαν κατι δουλειες και δεν προλαβαινα.
Λοιπον μου ειπε ο αλλος οτι εντελει δεν αλλαζει συχνοτητα αλλα φευγει απο το κεντρο. Αν αλλαξω καναλι και ξαναγυρισω φτιαχνει αλλα ξαναχαλαει.
Οι λυσεις που μου ειπατε μεχρι τωρα ειναι
eprom
tuner
πηνιο διπλα σε tda 8362
Να τα ψαξω η ειναι για την περιπρωση οπου αλλαζει εντελως συχνοτητα?
Θανασης
Αν δεν χαλάσεις δεν θα μάθεις ….
συμφωνείς SAKIS ;;;![]()
O ανθρωπος ειναι ηλεκτρολογος οχι τελειως ασχετος αλλα δεν κατεχει γνωσεις στο συγκεκριμενο οχι γενικα αρα τους κινδυνους τους ξερει εφοσον δουλευει χρονια.Όσο για το αν θα την χαλασει πρωτον ειναι δικια του αρα την κανει οτι θελει και δευτερον ειναι αυτο που λενε τα παιδια, αν δεν χαλασεις δεν μαθαινεις.
[QUOTE=dbsjro;302687
πηνιο διπλα σε tda 8362[/QUOTE] και νομιζεις οτι θα βρειτε ακρη;Μεσα στο πηνιο ειναι ενας πυκνωτης θα τον βγαλεις και εξωτερικα θα βαλεις 68pF/Θα χρειαστει και λιγο να ρυθμισεις το πηνιο/κοιτα μην τα κανετε θαλασσα.(ηλεκτρολογοι)![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mystaki g : 15-04-09 στις 01:10