Σελίδα 6 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 4567 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 68
    Το avatar του χρήστη east electronics
    Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή

την γνωμη μου και την αληθεια ????? finlux τηλεοραση δεν εχω αγγιξει ποτε στην ζωη μου ......δεν εχω ιδεα ...... crown ομως εχω φτιαξει καμμια 20αρια ....

τιποτα αλλο ????
    SERVICE ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΧΟΥ
    east_electronics@yahoo.gr
    www.eastelectronics.gr ε

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Αλέξανδρος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Σάκη δυστυχώς δεν μπορώ να έρθω στο μαγαζί σου. Εγώ μένω Καλλιθέα, εσύ Νέα Μάκρη. Για να έρθεις σπίτι μου να την δεις, να την πάρεις, να την φτιάξεις και να μου την ξαναφέρεις πόσα θες; Είπες ότι δεν παίρνεις τίποτα... άρα για τη μετακίνηση πόσα θες;
    Αν θες πες μου με pm (προσωπικό μήνυμα).

Μέλος
    Όνομα
    123
    Περιοχή
    122

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από alexpc32 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω μία 14άρα Crown. Την έχω περίπου ένα χρόνο και όταν την αγόρασα όλα ήταν μια χαρά. Σιγά σιγά όμως όσο περνούσε ο καιρός η εικόνα άρχισε να ανοίγει κατακόρυφα και σήμερα έχει ανοίξει τόσο πολύ που το σήμα του κάθε καναλιού είναι κρυμμένο πάνω στην οθόνη και οι υπότιτλοι κάτω φαίνονται μόνο η μία σειρά. Δηλαδή η εικόνα είναι τραβηγμένη από πάνω και από κάτω.
    Δεν θέλω να την πετάξω γιατί έχει πολύ καλή εικόνα και ενσωματωμένο dvd το οποίο λειτουργεί τέλεια.
    Την άνοιξα αλλά βρήκα μόνο 2 ρυθμιστικά μέσα. Το ένα έλεγε focus και το αλλο δεν θυμάμαι τι έγραφε αλλά όταν το πείραζα άλλαζε η φωτεινότητα της οθόνης από σκοτάδι μέχρι τελείως άσπρη.
    Φοβάμαι να την πάω σε τεχνίτη γιατί μπορεί να θέλει μια απλή ρυθμισούλα ή κανένα απλό εξαρτηματάκι και να την πληρώσω σχεδόν για καινούργια.

Για πείτε μου τι να κάνω;
    Ρε παιδια εδω ο Αλεξης μας λεει οτι η εικονα εχει ανοιξει τοσο πολυ που δεν φαινετε το σημα το καναλιου.εγω νομιζα για λιγο.Εδω καμια σχεση δεν εχει το τροφοδοτικο.Και στο κατω κατω ανοιξε για λιγο σκεφτομαι γιατι θελει να την επισκευασει;Γιατι δεν μου λετε οτι εχει ανοιξει τοσο πολυ.ΕΔΩ ειναι αλλη περιπτωση και πρωτα στο σερβις
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mystaki g : 01-04-09 στις 00:10

Το avatar του χρήστη IOANNIS
    Μέλος
    Όνομα
    γιαννης
    Περιοχή
    ηρακλειο κρητης

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από alexpc32 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σάκη δυστυχώς δεν μπορώ να έρθω στο μαγαζί σου. Εγώ μένω Καλλιθέα, εσύ Νέα Μάκρη. Για να έρθεις σπίτι μου να την δεις, να την πάρεις, να την φτιάξεις και να μου την ξαναφέρεις πόσα θες; Είπες ότι δεν παίρνεις τίποτα... άρα για τη μετακίνηση πόσα θες;
    Αν θες πες μου με pm (προσωπικό μήνυμα).
    σορρυ που επεμβαινω στην συζητηση αλλα......... φιλε αλεξανδρε αυτο που ειπες το σκεφτηκες καθολου??
    http://enisxites.forumup.gr

Give Life to Love and Music, use Girls and Tubes!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Μπάμπης
    Περιοχή
    Το σπίτι μου

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από IOANNIS Εμφάνιση μηνυμάτων
    σορρυ που επεμβαινω στην συζητηση αλλα......... φιλε αλεξανδρε αυτο που ειπες το σκεφτηκες καθολου??

+1

Όταν όλα αποτύχουν, διάβασε τις οδηγίες χρήσης.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Αλέξανδρος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από IOANNIS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατί; Πού είναι το παράξενο; Αν ο Σάκης θέλει να με βοηθήσει, εσύ τι ζόρι τραβάς;
    Εξάλλου στο site της eastelectronics το γράφει ξεκάθαρα: ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

Το avatar του χρήστη east electronics
    Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή

ρε παιδια .....ημαρτον το εχουμε κανει το ποστ να μην πω τι .....

αλεξ πραγματι κανω παραλαβη και παραδοση σε ολη την αττικη χωρις χρεωση αλλα αυτο αφορα μονο συσκευες ηχου .....ενα αυτοκινητο ειναι στο δρομο ολη μερα και κανει αυτη την δουλεια ....

αλλα !!!! ο μονος λογος που κανω επισκευες στα μελη του φορουμ δωρεαν ειναι για να ερθουν στο μαγαζι να δουν την διαδικασια τον τροπο κλπ κλπ και τουλαχιστον να μαθουν κατι μεσα απο αυτο

ολα τα παιδια που εχουν ερθει μεχρι τωρα εκατσαν μαζι μου 4-5 ωρες "πανω απο το κεφαλι μου" και τουλαχιστον ειδαν πως εγινε η δουλεια ....

επισης εμαι καθετα εναντιος σε ολους οσους μπαινουν στο φορουμ γιατι χαλασε ο ενισχυτης τους και θελουν βηθεια και πληροφοριες και κατα τα αλλα δεν συμμετεχουν πουθενα .....

αν ο σκοπος σου ειναι να μαθεις κατι απο αυτη την επισκευη τοτε πρεπει να την φερεις εδω ....αν ο σκοπος σου ειναι να απλα να την επισκευασεις και δεν εισαι ουτε καν χομπιστας ηλεκτρονικος τοτε κατα την γνωμη μου απλα δεν εχε3ις καμμαι θεση σε αυτο το φορουμ ( μην παρεξηγηθουμε ειναι απλα η γνωμη μου )

του mystaki :::
    ειδες βρε γιωργη που σου λεω οτι δεν το "εχεις " το θεμα ???? διαβαζεις μαλλον βιαστικα .....μου αρεσε που εβαλες και απντηση που ηταν για την sharp απο το αγρινιο !!!!! χα χα χα χα χα γελασα με αυτο ωραιο ηταν ....

φιλοι ιωαννης !!! μπαμπη κολλητε !!!! ελπιζω να εισατ ολοι πολυ καλα !!!!
    SERVICE ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΧΟΥ
    east_electronics@yahoo.gr
    www.eastelectronics.gr ε

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Αλέξανδρος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Σάκη περίμενα ότι θα ήσουν πιο έξυπνος και θα καταλάβαινες περισσότερα πράγματα από τους άλλους αλλά...

Τέλος πάντων ευχαριστώ όλους γαι την βοήθειά σας και για τις απαντήσεις σας!

Ας κλείσει το ποστ ΕΔΩ.

Μέλος
    Όνομα
    123
    Περιοχή
    122

Προεπιλογή

[ο μονος λογος που κανω επισκευες στα μελη του φορουμ δωρεαν ειναι για να ερθουν στο μαγαζι να δουν την διαδικασια τον τροπο κλπ κλπ και τουλαχιστον να μαθουν κατι μεσα απο αυτο

ολα τα παιδια που εχουν ερθει μεχρι τωρα εκατσαν μαζι μου 4-5 ωρες "πανω απο το κεφαλι μου" και τουλαχιστον ειδαν πως εγινε η δουλεια ....]εδω εισαι τι να πω τρομερος εαν σκεφτεσε ετσι το εισαι ωραιος...

Το avatar του χρήστη georgees
    Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Αγρινιο

Προεπιλογή καλα μιλαμε πολυ καμακι

βρε τι παθαμε με αυτη την τσουπα!!!ειναι και ανηλικη.!!
    και οταν βλεπω κατι μικρες σαν αυτη τις αγαπαω τοσο.!!!
    ουτε γκομεναρα να ητανε.!!
    απο τα καληστια ξεφυγε?

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 4567 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. TV CROWN
    από smartech στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-01-09, 17:33

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι