την γνωμη μου και την αληθεια ????? finlux τηλεοραση δεν εχω αγγιξει ποτε στην ζωη μου ......δεν εχω ιδεα ...... crown ομως εχω φτιαξει καμμια 20αρια ....
τιποτα αλλο ????
την γνωμη μου και την αληθεια ????? finlux τηλεοραση δεν εχω αγγιξει ποτε στην ζωη μου ......δεν εχω ιδεα ...... crown ομως εχω φτιαξει καμμια 20αρια ....
τιποτα αλλο ????
Σάκη δυστυχώς δεν μπορώ να έρθω στο μαγαζί σου. Εγώ μένω Καλλιθέα, εσύ Νέα Μάκρη. Για να έρθεις σπίτι μου να την δεις, να την πάρεις, να την φτιάξεις και να μου την ξαναφέρεις πόσα θες; Είπες ότι δεν παίρνεις τίποτα... άρα για τη μετακίνηση πόσα θες;
Αν θες πες μου με pm (προσωπικό μήνυμα).
Ρε παιδια εδω ο Αλεξης μας λεει οτι η εικονα εχει ανοιξει τοσο πολυ που δεν φαινετε το σημα το καναλιου.εγω νομιζα για λιγο.Εδω καμια σχεση δεν εχει το τροφοδοτικο.Και στο κατω κατω ανοιξε για λιγο σκεφτομαι γιατι θελει να την επισκευασει;Γιατι δεν μου λετε οτι εχει ανοιξει τοσο πολυ.ΕΔΩ ειναι αλλη περιπτωση και πρωτα στο σερβις
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mystaki g : 01-04-09 στις 00:10
ρε παιδια .....ημαρτον το εχουμε κανει το ποστ να μην πω τι .....
αλεξ πραγματι κανω παραλαβη και παραδοση σε ολη την αττικη χωρις χρεωση αλλα αυτο αφορα μονο συσκευες ηχου .....ενα αυτοκινητο ειναι στο δρομο ολη μερα και κανει αυτη την δουλεια ....
αλλα !!!! ο μονος λογος που κανω επισκευες στα μελη του φορουμ δωρεαν ειναι για να ερθουν στο μαγαζι να δουν την διαδικασια τον τροπο κλπ κλπ και τουλαχιστον να μαθουν κατι μεσα απο αυτο
ολα τα παιδια που εχουν ερθει μεχρι τωρα εκατσαν μαζι μου 4-5 ωρες "πανω απο το κεφαλι μου" και τουλαχιστον ειδαν πως εγινε η δουλεια ....
επισης εμαι καθετα εναντιος σε ολους οσους μπαινουν στο φορουμ γιατι χαλασε ο ενισχυτης τους και θελουν βηθεια και πληροφοριες και κατα τα αλλα δεν συμμετεχουν πουθενα .....
αν ο σκοπος σου ειναι να μαθεις κατι απο αυτη την επισκευη τοτε πρεπει να την φερεις εδω ....αν ο σκοπος σου ειναι να απλα να την επισκευασεις και δεν εισαι ουτε καν χομπιστας ηλεκτρονικος τοτε κατα την γνωμη μου απλα δεν εχε3ις καμμαι θεση σε αυτο το φορουμ ( μην παρεξηγηθουμε ειναι απλα η γνωμη μου )
του mystaki :::
ειδες βρε γιωργη που σου λεω οτι δεν το "εχεις " το θεμα ???? διαβαζεις μαλλον βιαστικα .....μου αρεσε που εβαλες και απντηση που ηταν για την sharp απο το αγρινιο !!!!! χα χα χα χα χα γελασα με αυτο ωραιο ηταν ....
φιλοι ιωαννης !!! μπαμπη κολλητε !!!! ελπιζω να εισατ ολοι πολυ καλα !!!!
Σάκη περίμενα ότι θα ήσουν πιο έξυπνος και θα καταλάβαινες περισσότερα πράγματα από τους άλλους αλλά...
Τέλος πάντων ευχαριστώ όλους γαι την βοήθειά σας και για τις απαντήσεις σας!
Ας κλείσει το ποστ ΕΔΩ.
[ο μονος λογος που κανω επισκευες στα μελη του φορουμ δωρεαν ειναι για να ερθουν στο μαγαζι να δουν την διαδικασια τον τροπο κλπ κλπ και τουλαχιστον να μαθουν κατι μεσα απο αυτο
ολα τα παιδια που εχουν ερθει μεχρι τωρα εκατσαν μαζι μου 4-5 ωρες "πανω απο το κεφαλι μου" και τουλαχιστον ειδαν πως εγινε η δουλεια ....]εδω εισαι τι να πω τρομερος εαν σκεφτεσε ετσι το εισαι ωραιος...
βρε τι παθαμε με αυτη την τσουπα!!!ειναι και ανηλικη.!!
και οταν βλεπω κατι μικρες σαν αυτη τις αγαπαω τοσο.!!!
ουτε γκομεναρα να ητανε.!!
απο τα καληστια ξεφυγε?![]()