ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ. ΕΓΩ ΕΧΩ 1 ONKYO MODEL A-3000. ME TA STK077, ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΑΞΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΥΚΝΩΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ.
ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ. ΕΓΩ ΕΧΩ 1 ONKYO MODEL A-3000. ME TA STK077, ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΑΞΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΥΚΝΩΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ.
ναι να το κανεις ...θα βοηθησει
και τον προενισχυτη μαζι φυσικα αλλιως δεν εχει νοημα ... απλα μην επενδυσεις και τρελλο χρονο σε αυτο ουτε χρημα γιατι οτι και να κανεις παντα αυτο θα ειναι ενα μετριο μηχανημα ...
με προσοχη εεε κανει και βαβα αυτο ...εχει και ρευματα μεσα !!!
Ξερω. μονο να σε ρωτισω, στο τροφοδοτικο εχει 2 ηλεκτρολητικους 6800μF σε βαση, εκει τι ειναι καλο να βαλω? και τι μαρκα πυκνωτες?
ευχαριστω για το χρονο σου.
κοιτα ....αν εχει απο την μανα του δυο φορες απο 6800 ειναι μια χαρα για αυτο το μηχανημα ....να μη σου πω και πολυ ειναι .....
σε περιπτωση που δεν δουλεουν αυτοι και θελεις να τους αλλαξεις ευκολα θα βρεις 10,000mfd στο φανο και μαλλον φτηνα nippon chemicals θα ειναι περιπου στο ιδιο μεγεθος αλλα με αλλα ποδαρακια ...
προτεινω να τους αλλαξεις αλλα μονο αν οι μαμισιοι εχουν προβλημα κατα τα αλλα δεν υπαρχει λογος ουτε αξιζει να επενδυσεις τρελλα σε αυτο το μηχανακι ..... ψιλολογια μονο