βαγγελη ποιος ειναι ο αρχιμαστορας?
βαγγελη ποιος ειναι ο αρχιμαστορας?
η πρωτη πιθανη περιπτωση ειναι να την εχουν κανει ηλετρολυτικοι πυκνωτες στο βερτικαλ .....
η δευτερη ειναι και εδω υπαρχει και προιστορια οτι ο προσεσορας που ρυθμιζει ολα αυτα τα πραγματα εχει καποιο θεματακι ( προιστορια σημαινει οτι οι τηλεορασεις αυτες εχουν καποιο θεμα με τα software τους )
οπου εκει παιζει και ενα θεμα να εχεις ζημια στην μνημη που δεν ξερω αν στο δικο σου μοντελο ειναι μεσα στον προσεσορα η απο εξω ( δεν το θυμαμαι )
σε ολες τις περιπτωσεις ριχνεις ενα φον στην εταιρια οπου θα βρεις ανθρωπους φιλικους και εξυπηρετικους και θα σου δωσουν μια ιδεα τι παιζει η και προσβαση στο σερβις μενου
φον ναμπερ CROWN SERVICE210-2446497
αυτα .....ο αρχιμαστορας !!!!
( αφου ετσι αρεσει του βαγγελη εγω τι να πω ???? οχι να πω ???? ) ]
γεια σου ρε βαγγελη ΑΡΧΟΝΤΑ !!!!!
ok οπότε συμφωνούμε ότι πρέπει να την πάει σε μάστορα![]()
δεν ειπα κατι κατι τετοιο..... μπορει απλα με μια πληροφορια απο την εταιρια να λυσει το θεμα του ..... ας παρει ενα φον και βλεπουμε απο εκει και μετα ,......
γκουντ ναιτ αι αμ γκοινγκ χομ ναο
Καλησπερα φιλε,πολυ πιθανον να ειναι καποια ρυθμιση απο το service menu για να μπεις ομως ισως χριαζετε καποιο ειδικο R/C,κανε μια προσπαθια ομως αν θες και ανοιξε το κανονικο R/C και δες στην πλακετα των επαφων ισως εχει μια επαφη εσωτερικα που δεν την χρισιμοποιει το control πατωντας την μπαινει στο service menu μου εχει τυχει σε τετοιεις T.V.Ελπιζω να σε βοηθησα λιγο.
Δημήτρη μας κούφανες μεγάλε
Αλέξανδρε για δες στο control αν είναι έτσι θα φάμε τα πτυχία μας
Φιλε Bαγγελη(χρομια πολλα εστω και αργοποριμενα)μου εχει τυχει αυτο και μαλιστα στο εργαστηριο εχω ενα control ,αυτο με το αναποδο χαμογελο αν το θυμασε,στο οποιο εχω βαλει 2 καλωδια σε 2 ποδια του ολολκηρωμενου του και μολις τα βραχυκυκλωσω μπαινει στ service menu το χρισιμοπιοω στις first line,blue sky,prinsces funai και αλλες τετοιες no name.
Ωραίος , δηλαδή έχεις και πρόσβαση σε ρυθμίσεις οριζοντίου/ καθέτου ;