sakis
το τεστ το εκανα χωρις το μετστη πανω..γί'αυτο σου λεω οτι δεν φταιει ο ΜΣ ..αλλωστε μου πεφτει λιγο μακρυα το μαγαζι σου(ΠΑΤΡΑ)
Tthanksssssssssssssssssss
sakis
το τεστ το εκανα χωρις το μετστη πανω..γί'αυτο σου λεω οτι δεν φταιει ο ΜΣ ..αλλωστε μου πεφτει λιγο μακρυα το μαγαζι σου(ΠΑΤΡΑ)
Tthanksssssssssssssssssss
xmmmm τοτε θα ριξω μια ματια στο σασσι και θα σου ξαναγραψω ..... ελα καυμενε πως κανεις ετσι ....ουτε 6 ωρες πηγαινε ελα δεν ειναι χα χα χα χα χα
ψαχνοντας-ψαχνοντας βρηκα και καποια σχεδια
θα το κοιταξω και εγω και θα σου πω..
φχαριστιομαστεεεεεεεεεεεεεεεεε.................... ...........
<<<<<<<<<<<<<ελα καυμενε πως κανεις ετσι ....ουτε 6 ωρες πηγαινε ελα δεν ειναι χα χα χα χα χα >>>>>>>>>>>ειπε ο σακις.
αμα ειναι ετσι σακια.να φορτοσω καμια δεκαρια κοματια που εχω στην αποθηκη με βλαβες καρκινο να σου τιςφερω να το παλεψουμε .
χαχαα.παει ο σακιας.
καλημερα
τελικα το γλυτωσα το 6ωρο πηγαινελα.........
το προβλημα ηταν στο cp57 (10n πυκνωτης),ο οποιος φερνει τον παλμο της οριζοντιας στο τροφοδοτικο-ανατροφοδοτηση....
σκετος καρκινος....
ευχαριστω για τις συμβουλες σου sakis
αυτη η καταραμενη normende galaxy 55 εχει και αλλα διαφορα κοιτα για εναν πυκνωτη με διαροοη στο τροφοδοτικο 2n2 600v και εναν 8.2nf 1600v διπλα στο οριζοντιο και πιστευω θα εισε οκ
δεν φταιει ο Μ/σ
εγω εχω αλλα προβλημα μου καιει την ασφαλεια και το S2000 στο τροφοδοτικο υπαρχει repair kit για το icc8/9 σασσι αλλα με την normende gaxaxy τα πραγματα ειναι λιγο διαφορετικα ξερει κανεις τιποτα για αυτη την βλαβη ευχαριστω