sakis respekt εκλασα στο γελιο πρωινιατικα νασαι καλα!
εμενα σε μια phillips 21" 20ετιας που ειχα ανοιξει,το βερτικαλ ηταν σε μια ορ8ια πλακετα καθετα φορεμενη στην μεγαλη.επισης εγραφε πανω στο psb vertical+IF.προφανως ταχε μαζι αυτα τα 2.
sakis respekt εκλασα στο γελιο πρωινιατικα νασαι καλα!
εμενα σε μια phillips 21" 20ετιας που ειχα ανοιξει,το βερτικαλ ηταν σε μια ορ8ια πλακετα καθετα φορεμενη στην μεγαλη.επισης εγραφε πανω στο psb vertical+IF.προφανως ταχε μαζι αυτα τα 2.
Τελικά λύθηκε και σε αυτη το προβλημα και βρηκα και το βερτικαλ μπορει να αλλαξα και τρανζίστορ τροφοδοτικου και κάποιους πυκνωτές αλλα τελικα ήταν θέμα κωλήσεων σε 2 ολοκληρωμένα που δεν μπορούσα να τις προσέξω (σαν άπειρος και εγω ) αλλά πιέζοντας σε διάφορα σημεία και κοιτώντας ποιο προσεχτικά τις βρήκα....οσο ζεί μαθαινει κανείς....
ευχαριστω για το ενδιαφέρον
Υ.Γ.1 πως ψάχνω καναλια σε αυτην την τηλεοραση χωρις τηλεκοντρολ ξέρει κάποιοσ?έχει 3 κουμπια μπροστα έχω δοκιμάσει διάφορα να κρατάω πατημένα και τα σχετικά αλλα μόνο φωνη κοντράστ και τέτοια μπορώ να βγάλω
Υ.Γ2 μια η αποροία μου πάντως πώς μια τηλεόραση που ειναι πεταμένη έξω στο κήπο και βρέχετε 3 μήνες ανοιξε και δούλεψε.....οχι ακατόρθωτο αλλα είναι καπωσ....
Μάλλον τα πολλα σαλιγγαρια που υπήρχαν μέσα όταν την άνοιξα έπιναν όλο το νερο της βροχής ....![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giorgos : 18-02-09 στις 21:43
ολα καλα λοιπον ....αρχοντας ο γιωργος ολα του καλα ....
η υγρασια και τα νερα φιλε γιωργο δημιουργουν πολυ ευκολα ψυχρες κολλησεις ....οποτε πριν την κλεισεις τσαψανισε την καλα .... και μετα εισαι οκ
ενας ωραιος τροπος για να ανακαλυπτεις ψυχρες κολλησεις οταν ο ματης δεν βοηθα ειναι το φλογιστρο ....το εργαλειο το STEINEL που ειναι για τα θερμοσυστελομενα εχει και στο ALEX PACK της φτηνιας και μια χαρα δουλευει οποτε με αυτο ζεσταινεις την πλακετα παθαινουν διαστολη οι κολλησεις αν εινα τζουφιες και ετσι τις βρισκεις ....
προσοχη να μην καψεις την πλακετα