βρηκα το manual και προσπαθησα να κανω συγκληση στα τρια διαφορετικα χρωματα αλλα δεν γινετε εξακολουθει να ειναι σε διαφορετικα σημεια ...
μηπως εχει κουνηθει ο καθρεφτης που ειναι μεσα? απο την μετακινηση
βρηκα το manual και προσπαθησα να κανω συγκληση στα τρια διαφορετικα χρωματα αλλα δεν γινετε εξακολουθει να ειναι σε διαφορετικα σημεια ...
μηπως εχει κουνηθει ο καθρεφτης που ειναι μεσα? απο την μετακινηση
Kαλησπερα,αφου δουλεψε ξια λιγο, το ποιο πιθανο ειναι να εχεις καποια ψυχρη,η tv αυτη αν την ανοιξεις θα δεις στην πλακετα που ειναι στη μεση,(εχει και τον μ/τ/ς Υ/Τ εκει),υπαρχουν 2 .Ι.C"s STK σε 2 μεγαλες ψυκτρες,αυτα διορθονουν το EAST-WEST αρα κατα συνεπεια και τις συγλισεις κολλησετα καλου κακου,και τα ξαναλεμε.
εν τω μεταξυ μια φορα που ειχα δει μια τετοια ανοιχτη,πραγματικα απορησα.ο καθρεφτης ηταν ενα ναυλον τεντωμενο πανω σε ενα τελαρο κ πιασμενο με καρφακια συραπτικου.πολυ προχειροτητα ρε παιδι μου...απορεις μετα που "ξεχωριστηκε" η εικονα?
χμμ θα δω αν υπαρχει προβλημα εκει αν και δεν εχει πειραχθει η τηλεοραση στις κολλησεις μονο μια πλακετα που ειναι για τα κουμπια μπροστα , θα το κοιταξω και θα σας πω απλα εχει περασει απο αρκετες μετακομισεις , xifis απ'οτι ειδα αυτη δεν ειναι ετσι ο καθρεφτης ειναι κανονικος οχι ναυλον και κρατιεται με πλαστικα κομματια πανω στο πλαισιοευχαριστω για την απαντηση !!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη geoper2 : 16-02-09 στις 17:48
οκ jim την ανοιξα ξανακολλησα τα STK αν και δεν φαινοταν καποια ψυχρη κολληση , αλλα για να ειμαι σιγουρος αλλα εξακολουθει να υπαρχει το προβλημαη εικονα εχει μια κυρτωση εκτος απο το οτι τα χρωματα βρισκονται σε διαφορετικες θεσεις ( δεν εγινε μετα την κολληση ετσι ηταν )
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη geoper2 : 16-02-09 στις 21:13
για στακα βρε φιλε.ειναι αυτη που εχει υγρα μεσα στους προβολεις??
Καλησπερα και παλι,μπορεις να μου πεις το μοντελο ακριβως?Προσπαθησες να ρυθμισεις τις συγλισεις μεσα απο το service menu?μου εχει τυχει να χασει τα data μεσα απο το menu,σε αυτην την περιπτωση θα πρεπει να ρυθμιζουν οι συγλισεις και θελει αλλαγη ενα i.c CXA στην ψηφιακη πλακετα και μετα θελουν ρυθμισμα ολες οι ρυθμισεις τησ γεωμετριας.
Καλημερα το μοντελο ειναι KP-41S5G , ρυθμισα τις συγκλισεις μεσω του μενου manually αλλα παρολο που μπορω να συγκλινω το μπλε και το κοκκινο μεσω του μενου συγκλινει μονο το κοκκινο (το μπλε δεν κινειται καθολου) , και εξακολουθει να εχει προβλημα σημερα που την ανοιξα ομως παρατηρησα καποια υγρα πανω στα πλαστικα τα οποια βλεπω οτι ετρεξαν απο εναν απο τους προβολεις οπως ειπε ο georgees βλεπω οτι οι αλλοι δυο εχουν την φουσκα με το υγρο ενω ο ενας δεν εχει (οι προβολεις ειναι αυτοι :http://www.goldmine-elec-products.co...?number=G16170)
επομενως ειναι ο προβολεας που εχει προβλημα η ειναι και τα STK που ρυθμιζουν την συγκλιση? αλλα πως εξηγειται η κυρτωση στην γενικη εικονα ?
Σας ευχαριστω και παλι για την μεγαλη βοηθεια σας !!! περιμενω τις απαντησεις σας
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη geoper2 : 17-02-09 στις 05:26
Μια ερωτηση για τον Jim.μου εχουν παρατησει μια sansung 42" με καμενο τον κατακορυφο...αλλαξα το τσιπακι μα απο συναδελφους που ρωτησα αυτη καει και τα STK ...δεν τα βρισκω φυσικα...και παραγγελια ακριβουτσικα..δεν μου φαινονται ομως καμενα...την εμπειρια σας ...μια και βλεπω δυναμη εδω μεσα...να ειστε καλα