ΓΕΙΑ ΚΙ'ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΙ ΒΛΑΒΗ ΕΧΕΙ ΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΦΡΕΝΟ ?ΓΡΑΨΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ Η ΒΛΑΒΗ
ΓΕΙΑ ΚΙ'ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΙ ΒΛΑΒΗ ΕΧΕΙ ΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΦΡΕΝΟ ?ΓΡΑΨΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ Η ΒΛΑΒΗ
ΟΤΑΝ ΠΑΤΗΣΩ ΤΟ PLAY ΠΑΙΖΕΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΧΡΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΤΗΣΩ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΗΝΙΣΗΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 SEC.
TOY EXΩ ΑΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ΚΙΤ SERVICE ORIGINAL ΠΑΝΤΑ) ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΕΝΟ. ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ? ΤΟ VIDEO ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 1980 ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΤΟΣΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ!!! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ DVD RECORDER. EIΝΑΙ ΤΟ ΩΙΔΕΟ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΜΟΥ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xrhstos1978 : 09-02-09 στις 22:33
Αλλαξε τους ηλεκτρολυτικους στο τροφοδοτικο
δεν φταιει το φρενο
ΣΤΟ ΦΡΕΝΟ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΣΦΟΥΓΚΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΗΣΑ ΜΕ ΚΟΛΑ!!!
ΚΑΝΕ ΕΝΑΝ ΕΛΕΝΧΟ IC807=AN637,IC8003=AN6363,IC8002=AN6352,IC8004=AN6 371 ΚΑΙ ΣΤΟΝ Χ8002 ΧΤΑL KAI TA ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΦΙΛΕ
ΑΦΟΥ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΧΡΟΜΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΛΥΓΟ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
Φιλε Χρηστο αν το προβλημα ειναι μηχανικο μπορεις και οπτικα να το διαπιστωσεις,αν εχεις καποια σχετικη εμπειρια βεβαια.Σε πρωτη φαση μπορεις να κανεις οπτικο ελεγχο στο κατα ποσο η ταινια <<παταει>> σωστα πανω στις κεφαλες (εικονας,ηχου,CTL),στους οδηγους κλπ. καθως και αν τσαλακωνει καπου ενω κανεις search FF η REW.Ο συγκεκριμενος μηχανισμος πολυ δυσκολα παρουσιαζε βλαβες περα απο τα κλασικα της συντηρισης ( idler,ιμαντες,φρενο,γρασσαρισμα κλπ).