Φίλε gep58 όλα τα εξαρτήματα της πλακέτας (αντιστάσεις, πυκνωτές, τρανζίστορ, θυρίστορ, δίοδοι) εκτός απο τον trigger transformer μετρήθηκαν κ είναι οκ, κάποια αλλάχτηκαν κιόλας.

Τάση έρχεται γύρω στα 300 με 350V (δεν θυμάμαι ακριβώς) άρα οκ. Είμαι 99% σίγουρος ότι φταίει ο μ/τ έναυσης, το πρόβλημα μου είναι οτι δεν ξέρω τα στοιχεία του για να τον αντικαταστήσω.

Έχω βρεί διάφορα άλλα xenon strobe κυκλώματα αλλά οι τιμές στον μ/τ αλλάζουν απο 4kV έως 6kV κ δεν μπορώ να αποφάσισω για τι μ/τ θα ψάξω!

Η υψηλή τάση "είναι" για το αέριο της λάμπας, το voltage στο κύκλωμα πιστεύω πως είναι σωστό αλλά δεν λειτουργεί σωστα ο μ/τ για να δημιουργηθει ο σπινθηρισμός στις λάμπες. Αν βάλω μ/τ με μεγαλύτερο απο 6kV λες να χουμε πρόωρη Ανάσταση;;;

Δείτε ενα σχετικο link http://amglo.com/trigger_transformers.html