d.r soutras,
από τις φωτογραφίες που έδωσες έβγαλα το σχηματικό, αν θέλεις στα ερωτηματικά συμπλήρωσε τις τιμές να το έχουμε ολοκληρωμένο.
Όπως ανέφεραν και τα παιδιά αυτή η πλακέτα έχει γίνει αν μη τι άλλο στο πόδι! Και νομίζω ανέφερες για επαγγελματική συσκευή κατασκευής σε ευρωπαΐκό κράτος.
Εκτός αν το πρωτότυπο είναι όντως ευρωπαΐκό και εδώ βλέπουμε κάποια κακή αντιγραφή!
Μην ψάχνεις για κανένα ελαττωματικό εξάρτημα!
Το πρόβλημα βρίσκεται καθαρά στους διαδρόμους της πλακέτας και στις φωτογραφίες, παρακάτω, σου δέιχνω δύο τρόπους να το ξεπεράσεις.
Στην μία πρέπει να αφαιρέσεις τους διαδρόμους στα σημεία με τις κόκκινες διακεκομμένες και να γεφυρώσεις με δύο καλώδια, ενώ στην άλλη χρησιμοποιώντας κάποια σέγα, να κάνεις τα κοψίματα όπως δείχνουν οι κόκκινες γραμμές. Η γνώμη μου είναι να ακολουθήσεις τον πρώτο τρόπο.
Εκτός αν θέλεις να κατασκευάσεις νέα και σωστή πλακέτα πες μου να βγάλω το τυπωμένο.
αυτό είναι λάθος! Και δεν έχει να κάνει τίποτα από αυτό που έγραψεςΜήπως ο μικρός σπινθηρισμός που υπήρχε ανάμεσα στους διαδρόμους ήταν η σωστή λειτουργία του κυκλώματος
θα σκάσει κανα εξάρτημα διότι το ρεύμα δεν θα μπορεί να διαφύγειΠροσοχή χρειάζεται οποσδήποτε ακόμη κι όταν αποσυνδέεις την τροφοδοσία! Οι πυκνωτές δεν εκφορτίζουν πλήρως!
Καλή ευκολία...
gep58