To προβλημα ειναι is west εγω δε το ειπα καλα, ενωουσα δεν φενεται το σημα του καναλιου που βλεπεις
To προβλημα ειναι is west εγω δε το ειπα καλα, ενωουσα δεν φενεται το σημα του καναλιου που βλεπεις
Φίλε η ποιο συνηθισμένη βλάβη σε tv10ετιας είναι να ξεραίνονται οι ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές και να χάνουν χωρητικότητα. αν έχεις κολλητήρι και ξέρεις να κόλας τότε τους αλλάζεις όλους όσους έχει με προσοχή να μην κάνεις λάθος στο + - . όσο για το ότι χάνει τα κανάλια με την προϋπόθεση ότι η Κεραία σου είναι οκ,η tuner η στην if πρόβλημα όπως είπε και ο κυρος.εκει χρειάζεται εμπειρία για να επέμβεις.
Παιδια τα καναλια δεν τα χανει, το μονο προβλημα ειναι το IS WEST. Απλα πειτε μου τι πρεπει να τσεκαρω, πυκνωτες? αντιστασεισ? κλπ. Ευχαρηστω.![]()
Φιλε μάλλον δεν διαβάζεις αυτά που γράφουμεΣου έχω απαντήσει ποιο πάνω.κανε αυτά γι αρχή και βλέπουμε.Η λέξη σήμα που γράφεις είναι λάθος και μας μπέρδεψε.Πιθανών εννοείς το λογότυπο του καναλιού χάνετε λόγο ότι έχει ανοίξει η εικόνα.
φιλε μου αν ειναι KV-M2100D ειναι ο πυκνωτης C806 47n/250V διπλα στο τρανζιστορ υψηλης
ok. παιδια ευχαρηστω. Τελικά ηταν ο πυκνωτης, 47nF
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xrhstos1978 : 20-11-08 στις 21:02
εμενα γιατι μου μυριζει οτι ο τυπος δεν ξερει ακριβως τι λεει και η τηλεοραση δεν κανει east west αλλα βερτικαλ και μαλλον εχει μεγαλωσει η οθονη και για αυτο το σημα εχει φυγει προς τα πανω .....
βερτικαλ πολυ πιο κοινη βλαβη σε σονυ απο east west
και για αλλη μια φορα φιλε kyros chill ..... αν ο καθενας πετουσε μια σονυ τρινιτρον για ενα τζουφιο ηλεκτρολυτικο πολλοι απο εμας εδω στο φορουμ θα κλειναμε τα μαγαζια μας ...αν η οθονη ειναι καλη δεν βλεπω τον λογο να την πεταξει .....
συμφονω με το φιλο sakis.
αυτα τα μοντελα εχουν δωσει πολυ ψωμι οχι μονο σε επαγγελματιες ηλεκτρονικους αλλα και σε ιδιωτες που τις εχουν 20 χρονακια και βαλε .
και λεω ψωμι διοτι την αγοραζες και ξεχναγες να ξανα -αγορασεις τηλεοραση.αντε και καμια επισκευουλα να ηθελε η καημενη.
φαντασου ποσες χιλιαδες ωρες δουλευει η τηλεοραση αυτη .
με ενα καλο γενικο σερβισακι και εαν ο πελατης προσεχε τη σταθμη του κοντραστ να μη ειναι πανω απο το 70 τα εκατο εχει πρωτο πραμα.
πολυ σουπερ μηχανημα.παλιο και καλο που λεμε.
μεριακα εργαλεια σαν αυτα εχουν αξια .!!
τα καινουργια ειναι για πεταμα.!!
οχι σαν κατι που πουλανε τα τελευταια χρονια .κατι παλιοσαραβαλα απο γενεσημιουτους..!!!!!!!!!!!![]()