μην εγκαταλειπεις παυλακι .....να φανταστεις οτι αυτη ειναι και ευκολη βλαβη ....υπαρχουν αλλες πολυ χειροτερες
μην εγκαταλειπεις παυλακι .....να φανταστεις οτι αυτη ειναι και ευκολη βλαβη ....υπαρχουν αλλες πολυ χειροτερες
Κατι αλλο που παρατηρησα ειναι οτι σε δυο καναλια ΑΝΤ1 ΑΛΤΕΡ το φαινομενο με το κοκκινο χρωμα ειναι πιο εντονο.Μια ακομα απορια που εχω ειναι οτι η τηλεοραση βγαζει εναν σαν υψησυχνο σημα,οχι απο τα ηχεια,μπορει να φταει καποια ρυθμιση που εχω κανει.Καπου διαβασα οτι λαθος ρυθμιση μπορει να αυξησει την ακτινοβολια,ισχυει κατι τετοιο;
Ρωτωντας πας στην πολη.
Με καποιες υποθετικες αλλαγες ηλεκτρολυτικων πυκνωτων υπηρξε μια αλλαγη προς το καλυτερο αλλα το προβλημα παραμενει.Εψαξα στο διαδικτυο και βρηκα πως να υπαρχει υπεροδηγηση του κοκκινου ή αλλου χρωματος στην πλακετα καθοδικου,αν και εχει δεν βρισκω κατι ελλατωματικο.Υπαρχει τροπος αν υπαρχει υπεροδηγηση να την διορθωσω.
Ρωτωντας πας στην πολη.
Οσο κι αν εψαξα δεν μπορεσα να καταληξω καπου.Ανεβασα μια σελιδα απο το σχεδιο,τα υλικα του ειναι ενταξει εκτος κι αν αλλαζει κατι δραματικα κατα τη λειτουργια.Μπορω να διορθωσω το προβλημα αλλαζοντας καποια τιμη,πχ αντιστασης.
Ρωτωντας πας στην πολη.