υπαρχει και αλλη περιπτωση να μπαίνει σκονη μεσα και να μη λειτουργουν οι διακοπτες απο πανω εγω πανοτοσ το καθαριζω καλα με οινοπνευμα και δουλευει μια χαρα
υπαρχει και αλλη περιπτωση να μπαίνει σκονη μεσα και να μη λειτουργουν οι διακοπτες απο πανω εγω πανοτοσ το καθαριζω καλα με οινοπνευμα και δουλευει μια χαρα
Το καλύτερο καθάρισμα των επαφών pcb και πλήκτρων γίνεται με γομολάστιχα για μολύβια
Να σας πω ενα κολπο???
Λοιπον..καθαριζεις τις επαφες με ενα απλο καθαριστικο και μετα με την μυτη του κολητιριου κανεις βολτες κυκλικα επανω στον γραφιτη που εχει η μεμβρανη...ετσι το αναζωογονης αρκετα...ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ εδω και χρονια...
Να σαι καλα....
Κύριοι γειά σας.
Θα ήθελα την βοήθειά σας στο εξής θέμα που αντιμετωπίζω.
Βάζοντας την κάμερα του κινητού μου να ελέγξω το χειριστήριο του Media Player που έχω παρατηρώ την εξής συμπεριφορά.
Ανάβει με το πάτημα το LED και στέλνει συνεχώς σήμα στο δέκτη αλλά... και να το αφήσω ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ!!!
Δοκίμασα να το κάνω χωρίς το λαστιχένιο πληκτρολόγιό του μήπως και δεν επιστρέφει κάτι πίσω και το κρατάει πατημένο αλλά τα ίδια.
Μπορείτε να με βοηθήσετε σε αυτό;
Σας ευχαριστώ
Γιάννης
Εγώ πάντος έχω βρει ανοίγοντας τα control και ξεκολημένο τον κρύσταλο αλλά και το led.Σε ένα χειριστήριο samsung ενώ δείχνει οτι (εκπέμπει) σε ράδιο στα βραχέα δεν επικοινωνεί με την τηλεοραση.Κάποιος μου ειπε οτι εχει χάσει το πρόγραμμα του!Και σε ένα άλλο τις SONY οταν έχει ζέστη δουλεύει κανονικα ,όταν όμως κρυώσει λιγο ο καιρός δεν δουλεύει καθόλου...(μπας και έχει αισθητήριο θερμοκρασίας?)με το xai.![]()
Καλοκαιρι ειναι αν ετσι νιωθεις....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ!!!!!!