Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 17

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη aronis
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    aronis
    Περιοχή
    agrinio

Post κλιματισμος

εχω προβλιμα με της εντολες του κλιματιστικου,περνι μονο εντολη :on off: και δουλεβη στο :AUTO: δεν περνι εντολες αλαγη λειτουργιας [ψυξη/ θρμανση] αλαγη θερμοκρασιας κ.τ.λ.Εχω αλαξη κομπιτερ αλα κανει τα ειδια και εχω αλαξη επισις δεκτη εντολων ματακι,αλλα τυποτα τι μου συστηνης

Το avatar του χρήστη Nemmesis
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιωτης
    Περιοχή
    Πτολεμαιδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από aronis Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχω προβλιμα με της εντολες του κλιματιστικου,περνι μονο εντολη :on off: και δουλεβη στο :AUTO: δεν περνι εντολες αλαγη λειτουργιας [ψυξη/ θρμανση] αλαγη θερμοκρασιας κ.τ.λ.Εχω αλαξη κομπιτερ αλα κανει τα ειδια και εχω αλαξη επισις δεκτη εντολων ματακι,αλλα τυποτα τι μου συστηνης
    σορρυ που αργησα να απαντησω αλλα τωρα ειδα το ποστ σου... λοιπον οταν πατας το κουμπι για να αλλαξει θερμοκρασια ακουγετε το μπιπ που κανει το κλιματιστικο? μαλλον οχι οποτε απλα δεν ταιριαζει το τηλεκοντρολ σου και απλα τυχενει να εχει τον σωστο κωδικο για το on-off.. αν σκεφτομαι σωστα δεν εχεις το δικο του τηλεκοντρον αλλα καποιο πολυτηλεκοντρολ που του εβαλες εναν κωδικο για να του πει την μαρκα κλιματιστικο ελεγχει σωστα?... δεν μου εχει τυχει ποτε να εχει χαλασει ο δεκτης ή η πλακετα... αντε να αλαξα κανα ρελεδακι στην πλακετα η κανα optotriac...
    φανατικος αντιαεικινηστης....
    δεν επιτρεπω την εξελιξη γιατι εχω πετρελαια...

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας