Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 14

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Προεπιλογή

ευχαριστω τρισμεγιστε σακη!ο ΜΣ παντως ηταν ψοφιος μιας κ τον γειωσα κ δεν εβγαλε ουτε τσικ.θα παρω κ τα πυκνωτακια που λες μαζι με το BU κ τον M/Σ ΥΥΤ κ θα τα αλλαξω.ελπιζω να δουλεψει.για να γινω πιο συγκεκριμενος μιας κ εχεις εμπειρια σχετικα,η tv ειναι μοντελο περιπου δεκαετιας,μια που εχει αρκετα καμπυλωτη οθονη,ενα στρογγυλο γκρι power κουμπι κ ενα led που αναβει μονιμα κοκκινο οταν δουλευει,χωρις να αναβοσβηνει με το τηλεκοντρολ οπως κατι αλλες.διπλα του ειναι ο δεκτης IR ενα διαφανες στρογυλο καλυματακι σαν LED.πιο διπλα ειναι τρια στρογγυλα γκρι κουμπια του μενου.επισης δεν εχει teletext (αν κ την ιδια την εχω δει αλλου να εχει),οπως επισης κατω δεξια στη προσοψη εχει κ ενα πλαστικο μαυρο στυλ φιλτρο IR που μαλλον το εβαλαν να καλυπτει τις τρυπες των RCA που δεν εχει(!),λογω οικονομιας(?).αυτα.καλο χειμωνα ναχουμε κ ευχαριστω κ παλι.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xifis : 10-09-08 στις 17:04

Προεπιλογή

μηπως ξερει κανενα τσακαλακι αποδω μεσα να μου πει τι ΜΤ ΥΥΤ φοραει η τηλεοραση κ τι BU?καπου τα χα γραψει σε ενα χαρτι ρε γμτ κ δε το βρισκω με την καμια.

το μοντελο ειναι 14PT1332/01 κ το σασι L6.1 η τηλεοραση ειναι philips 14αρα.

εχω φαει το ιντερνετ κ service manual δε παιζει πουθενα.

Μέλος
    Όνομα
    123
    Περιοχή
    122

Προεπιλογή

[[ΜΣ παντως ηταν ψοφιος μιας κ τον γειωσα κ δεν εβγαλε ουτε τσικ]] εδω εισαι λαθος.Αφου δεν εχεις υψηλη γιατι να σου βγαλη τσικ

Προεπιλογή

για την υψηλη μιλαω,τη γειωσα κ δεν εκανε τπτ.νεκρη.

Παρόμοια Θέματα

1. "Λαστιχένιες" επαφές οθόνης υγρών κρυστάλων
    από ΠΕΤΡΟΣ Κ. στο forum Ερωτήσεις & Συμβουλές
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-03-08, 07:50

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία