Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 29

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Προεπιλογή

Καλημέρα.Εχω καποιο παλιο πικάπ με ενσωματομένο ενισχυτή και μεγάφωνο.Ενώ εχω αλλαξει τα καμμένα τρανζίστορ και βρήκα
    on-line και βελονα απο Γαλλία, δεν κάνει σωστή ενίσχυση και παράλληλα βγαίνει θόρυβος απο το μεγάφωνο και με χαμηλωμένη
    τέρμα την ένταση.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιθανόν φταίνε οι ηλεκτρολυτικοί λόγω μειωμένης χωρητικότητας (παλαιότητας).Το πικάπ είναι μάρκας Teppaz.

Το avatar του χρήστη panosfm
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    πανος
    Περιοχή
    πειραιας

Προεπιλογή

υπαρχει περιπτωση να μην μπορει καθολου να καθοριστει αν ενας πυκνωτης ειναι καλος ή οχι , και αυτη η περιπτωση αφορα πυκνωτες (απλους) που δουλευουν σε υψηλη ταση , (παραγωγη υψηλης τασης για οθονες CRT) . Ενας τετοιος πυκνωτης μπορει σε χαμηλη ταση να δουλευει μια χαρα , αλλα σε υψηλη να βραχυκυκλωνει... το ιδιο ακριβως μπορει να συμβαινει και με τους μετασχηματιστες υψηλης ..

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mike87 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα.Εχω καποιο παλιο πικάπ με ενσωματομένο ενισχυτή και μεγάφωνο.Ενώ εχω αλλαξει τα καμμένα τρανζίστορ και βρήκα
    on-line και βελονα απο Γαλλία, δεν κάνει σωστή ενίσχυση και παράλληλα βγαίνει θόρυβος απο το μεγάφωνο και με χαμηλωμένη
    τέρμα την ένταση.Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιθανόν φταίνε οι ηλεκτρολυτικοί λόγω μειωμένης χωρητικότητας (παλαιότητας).Το πικάπ είναι μάρκας Teppaz.
    1)για την κακη ποιοτητα μπορει να φταιει η καφαλη του πικ-απ
    2)το βουιτο που κανει πρεπει να βαλεις φελιζολ κατω απο το πικ-απ ωστε να μην κουνιεται και τα ηχεια να μην εχουν οπτικη κατευθυνση προς το πικ-απ αν ειναι κοντα
    αν εχεις ξυλινο πατωμα δυσκολα τα παραγματα
    εμενα για να καταλαβεις πηδουσε το cd και εβαλα φελιζολ και λευκο μαρμαρο κατω απο το cd player και ειναι τοποθετημενο σε dexion αλλα και με μαρμαρινο πατωμα
    3)τα τρανζιστορ που εβαλες ειναι τα ιδια; εχουν το ιδιο hfe η εβαλες αντιστοιχα
    4)ο κακος ηχος ειναι μονο απο το πικ-απ εχει και ραδιοφωνο;

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας