sakis i like you :P εξω απο τα δοντια, οπως λεει και το τραγουδι... συμφωνω 1000% μαζι σου... εγω μπορει να ειμαι μολις 21 απο τα 7μου επεζα με τα λαμπακια στα 13-14 ηξερα να επισκευαζω πλυντηρια ρουχων (παντα βεβεα στο μαγαζι του θειου μου και κατω απο την επιβλεψη του αλλα χωρις αυτο να σημαινει οτι μου ελεγε απλα να εγω να ξεβιδοσω κατι) τωρα πλεον μετα απο 10 ΟΛΟΚΛΗΡΑ χρονια μπορω πλεον να να ανοιξω αλλα και να ΚΛΕΙΣΩ(που ειναι και το ποιο δυσκολο) μια τηλεοραση... και θυμαμε μια φορα ενας απο την γειτονια μου ειχε φερει 2κουτες με 2 ανοιγνεμες TV... ο τυπος ειχε ξεδιδωσει μεχρι και τα ηχεια... η μια ειχε ενα καμενο bu και η αλλη μια ασφαλεια που αργοτερα εμαθα οτι ηταν απο μλκια του... τεσπα εκατσα 3μερες και τις εφτιαξα και τις 2... και οταν του ειπα 30ευρα καπνους εβγαλαν τα αυτια του... γιατι επεμενε οτι και οι 2 δουλευαν... ετσι και εγω τις λεινω βαζω το καμμενο by καιω και την ασφαλεια και του τις δινω πισω σε 2 κουτες... λοιπον βγηκα τοσο offtopic για να δειξω την ασεβεια που εχουν καποιοι στις γνωσεις τον αλλον.. και θα βγω αλλο τοσο με το ρητο "αν δεν παθεις δεν θα μαθεις" λεγοντας δηλαδη οτι αν δεν χαλασεις κατι δεν θα μαθεις και κατι... δλδ οπως αρκετοι πιστευω απο εδω μεσα μικρους τους φωναζανε "α καλοστον μαστροχαλαστη" αλλα τωρα λεμε "μαστροτακι εχω αυτο για φτιαξιμο ποτε θα μπορεσεις να το κοιταξεις?" και μπαινοντας στο θεμα μας... και εγω πιστευε αν θες να το ψαξεις με την tv ψαξτο αλλα μονο οταν ειναι εκτος μπριζας... γιατι ειναι πραγματικα επικινδηνο οταν δεν ξερεις ουτε ποιο ειναι κυκλωμα τροφοδοσιας να ψαχνεσε με τα δοκιμαστικα και τα πολυμετρα...
ποπο ποσα εγραψα παλι... περαστικος ημουν απο το internet cafe και μπηκα να δω λιγο... και παλι μιση ωρα ειμαι εδω.. θα με κραζει η παρεα σαββατιατικα...

Απάντηση με παράθεση