evbellis ευχαριστω για την απαντηση.

χτες επιτελους αλλαξα τις 2 811 και δοκιμασα τον διαμορφωτη και ντραιβερ του Αντωνιαδη. ο ηχος που βγαζει τωρα ειναι πολυ ποιοτικος και καθαρος θα ελεγα. καμια σχεση με πριν. και πιο δυνατος απο οτο πριν. συνιστω ανεπιφυλακτα Αντωνιαδη.
με το τραζιστορικο προενισχυτη 1ο βατ που ειχα δεν εκανα δουλεια οποτε εβαλα τον παλιο τρανζιστορικο (με μ/σ εξοδου)
που ειχαμε. βεβεα και παλι με ελαχιστα βατ οδηγηση δεν οδηγει τον τελικο . τον προενισχυτη τον εχω 4/10 γραμμες καναλι και 6/10 γραμμες του μαστερ.
ο διαμορφωτης ειναι στα 9ΚΩ δευτερευον (υψηλη της 813) και 12,4 ΚΩ με μεσαια ληψη στο πρωτευον (ανοδοι 811). μου εχει αφησει τυλιγμα στο πρωτευον και για 9ΚΩ με μεσαια ληψη. τα datasheets των 811 για δυο λυχνιες για ταση 1250 βολτ λενε 12,4ΚΩ(εγω δινω ταση 1130 βολτ). αν το εβαζα το πρωτευον στα 9ΚΩ τι αλλαγη θα ειχα??

τωρα για τον ντραιβερ στο πρωτευον τον δουλευω 4Ω οπως και τον προενισχυτη 4Ω (ο προενισχυτης εχει εξοδο ακομα 8Ω & 16Ω). τωρα το δευτερευον του ντραιβερ εχει 1,5ΚΩ, 2,5ΚΩ και 3,5ΚΩ με μεσαια ληψη ολα αυτα. το δουλεψα στα 2,5ΚΩ αρχικα και μετα το κατεβασα στα 1,5ΚΩ γιατι μου δυναμωσε την ενταση. εχετε να προτεινετε καμια αλλαγη?
παντος το μιλλιαμπερομετρο του τελικου δε τραβαει ρευματα της ταξεως 250mA αλλα και κυμενεται κοντα στα 100 και καμια φορα κανει κορυφη στα 150mA. μπας και εχει παθει ζημια το μιλιαμπερομετρο τελικα σκεφτομαι, δεν μπορω να δωσω αλλη εξηγηση γιατι με αρκετη οδηγηση δε τραβανε μεγαλυτερες κορυφες οι 811. παντως το ρευμα ηρεμιας πλεον ειναι 45mA και οχι 20mA οπως με τον παλιο διαμορφωτη-811.