Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 9 από 9

Θέμα: dvd bluesky

Προεπιλογή dvd bluesky

Καλησπερα παιδια , λοιπον εχω ενα dvd επιτραπεζιο που σταματισε να δουλευει εχτες .
    Σαν γνησιος μαστροχαλαστης το ανοιξα φυσικα .

το παλμοτροφοδοτικο φαινετε οτι δεν εχει προβλημα, μετρησα τις τασεις που γραφει πανω στην πλακετα στα ποδαρακια και ειναι σωστες.

Εχει και 2 ποδαρακια που το ενα γραφει F+ και ενα αλλο F- τα ποδαρακια πανε πανω στην οθονη ενα δεξια και ενα αριστερα και δινουν ταση 2volt σε κατι πολυ λεπτα συρματακια που περνανε μπροστα απο την οθονη ( αληθεια τι ειναι αυτα τα συρματακια) .......????

Ενω εχουμε λοιπον ολες τις τασεις σωστες δεν δουλευει το παραμικρο ...ουτε μοτερακι,ουτε οθονη ,ουτε τιποτα.

Αυτο που θελω να ρωτισω ειναι , οτι πανω στην πλακετα εχει αυτο το ολοκληρωμενο http://www.datasheetcatalog.com/data...20SERIES.shtml
    επειδη δεν εχω ιδεα τι ειναι .....υπαρχει περιπτωση να φταιει αυτο το εξαρτημα που δεν δουλευει τιποτα στο μηχανημα..?

οταν το dvd δουλευε κανονικα ανοιγε μονο με τηλεχειρισμο. Αρα, αμα εχει και σχεση με τον τηλεχειρισμο αυτο το εξαρτημα παλι ειναι πιθανον να φταιει.....

ελπιζω στη βοηθεια σας...ευχαριστω.

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Aυτό κατα την ταπεινή μου άποψη είναι μνήμη που διαχειρίζεται τις εντολές.. με λίγα λόγια κοντρολάρει το σύστημα.. σε αυτό το ολοκληρωμένο πηγαίνει τάση? μάλλον πρεπει να ειναι εκεί η αιτία του προβλήματος

Προεπιλογή

παντου πηγαινει ταση σε ολα τα σημεια αλλα δεν δουλευει τιποτα .

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Μαλλον κάπου έχει μπλοκάρει αυτό το ολοκληρωμένο

Προεπιλογή

Πάρε ενα ίδιο αλλο 29,90 το εχουν φτάσει.
    Ούτε ο κόπος για να το λύσεις :P

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από erasor
    Πάρε ενα ίδιο αλλο 29,90 το εχουν φτάσει.
    Ούτε ο κόπος για να το λύσεις :P
    καλα και γω τοσο το ειχα παρει οσο για τον κοπο ...περισσοτερη χαρα νιωθω οταν ανοιγω μια συσκευη ,παρα κοπο.

Το avatar του χρήστη d.r soutras
    Μέλος
    Περιοχή
    Αθήνα Αγία Παρασκευή

Προεπιλογή Re: dvd bluesky

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από hlektrologos000
    Καλησπερα παιδια , λοιπον εχω ενα dvd επιτραπεζιο που σταματισε να δουλευει εχτες .

οταν το dvd δουλευε κανονικα ανοιγε μονο με τηλεχειρισμο. Αρα, αμα εχει και σχεση με τον τηλεχειρισμο αυτο το εξαρτημα παλι ειναι πιθανον να φταιει.....
    Λέω εγώ τώρα, μήπως χάλασε το χειριστήριο, μπας κ θέλει κανα καθάρισμα καμια μπαταρία, βάλε ένα κινητό με ενεργοποιημένη την κάμερα του μπροστά απο το led και δες όταν πατάς κουμπιά ανάβει το ledάκι;
    Η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό!
    Θεωρία είναι όταν τα ξέρεις όλα κ δεν λειτουργεί τίποτα, πράξη είναι όταν λειτουργούν όλα κ δεν ξέρεις το γιατί!
    http://dcpf.justgoo.com/

Προεπιλογή

Δυστηχως δουλευει το χειριστηριο .....drsoutras φοβερη η μεθοδος ελεγχου που ειπες
    να σε καλα.

Νέο Μέλος
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή dvd bluesky

καλημέρα.
    Προβλήματα τετοιου στυλ που εχω συαντησει ξεκινανε απο το ψηιπ τησ οθωνης.αν δεν εχεισ καθολου ενδειξεισ συνηθως ειναι το chip στην πλακετα της οθωνης.δες αν βγαζει τα 5v το τροφοδοτικο.αν οχι αλλαξε εναν 1000μf που εχει.η και την διοδο ακομα.αν δεν αναψη η οθωνη δεν δουλευει κανενα πληκτρο.
    δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.
    ευχομε να σε βοηθησα λιγο.

Παρόμοια Θέματα

1. lcd tv bluesky 20" δεν κραταει μνημες
    από freecom στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-03-12, 18:55

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι