καλησπερα παιδια, 8ελω την βοηθεια σας. πριν λιγες μερες μου εφερε ο πατερας μου μια τηλεοραση 14΄΄ εγχρωμη που του ειχε πεσει κατω. την ανοιξα και ειχε σπασει η πλακετα σε ενα σημειο κοντα στην υψηλη.επιδιορθωσα ολες τις γραμμες πανω στην πλακετα ,την βαζω στην πριζα και ανοιγω τον διακοπτη ......αρχιζει και δουλευει κανονικα .( απο την χαρα μου πηρα και τον πατερα μου τηλ να του το πω / και να κοκορευτω) βεβαια χωρις κεραια εδειχνε χιονια και η φωνη ειχε παρασιτα.την κλεινω και περνω μια φορητη κεραια,βαζω το βυσμα ανοιγω τον διακοπτη και.........τζιφος η οθονη καταμαυρη και να ακουγοντε μονο οι ομιλιες ....τρελαθηκα...την κλεινω και αρχιζω παλι να ψαχνω την πλακετα και ελεγχω ξανα ολες τις γραμμες που κολησα...ειναι ολες ενταξει...την βαζω παλι στη πριζα τα ιδια μαυρη οθονη και να ακουγετε μονο ο ηχος. σε μια φαση αφου τα ειχα ψαξει ολα πειραξα πανω στον μετασχηματιστη της υψηλης τα 2 ρυθμιστικα που εχει και η οθονη φωτιστικε...αλλα δεν δειχνει εικονα παρα ειναι εχει ενα φωτεινο γκρι χρωμα και πολλες ασπρες οριζοντιες γραμμες .επαιξα με ολα τα ρυθμιστικα πανω στην πλακετα αλλα τιποτα. εχει κανει ιδεα τι μπορει να συμβαινει γιατι σε λιγες μερες θα ερθει ο πατερας μου να την παρει και θα γινω ρεζιλι αν δεν την φτιαξω...?