Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 19 από 19

Νέο Μέλος
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προεπιλογή

Καλησπέρα τον έκανες τον θερμοσίφωνα ?

Το avatar του χρήστη leosedf
    Συντονιστής
    Όνομα
    Κωνσταντίνος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Βασικά εμένα που είχε σταματήσει τελείως (δεν άναβε ούτε το λαμπάκι) είχα ρωτήσει ενα φίλο μου ηλεκτρολόγο και μου είπε να ανοίξω το καπάκι απο κάτω. Επάνω στο θερμοστάτη είχε μια μικρή ηλεκτρονική ασφάλεια (ενα πολύ μικρό κουμπάκι) το πάτησα και ολα ΟΚ.
    900MHz-64GHz

Μέλος
    Όνομα
    jake
    Περιοχή
    Έδεσσα

Προεπιλογή

λοιπον παιδια, αναβω την ασφαλεια(πινακα) , και στον θερμοσιφωνα πανω στο θερμοστατη με το δοκιμαστικο κατσαβιδι ειδα οτι εχει ταση ενας ακροδεκτης οπου φτανει ενα μαυρο καλωδιο. ο αλλος ακροδεκτης οπου φτανει μπλε καλωδιο δεν εχει ταση. οπως επισης και οι 2 μεσαιες εξοδοι τασης οι οποιες πηγαινουν στην αντισταση κ στο λαμπακι. Μετρισα να δω αν εχει ταση πανω εκει (μηπως και το λαμπακι καηκε) αλλα ουτε εκει δεν εχει ταση. Η μικρη ασφαλεια δεν εχει 'πεταχτει'. Αρα αλλαγή θερμοστατη? Πρεπει να το ξεβιδωσω απλα? ή θελει και καμια αλλη διαδικασια?

Μέλος
    Όνομα
    jake
    Περιοχή
    Έδεσσα

Προεπιλογή

μετρησα και ωμικη αντισταση πανω στην αντισταση και εγραψε 10.8 Ω. βεβαια μαζι με τον θερμοστατη αλλα δε νομιζω να παιζει ρολο γιατι σε εκεινο το σημειο υπαρχει ρελε και ειναι ανοιχτο χωρις τροφοδοσια (σωστα??) αρα η αντισταση δεν ειναι καμενη, οποτε ο θερμοστατης θελει αλλαγη

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

ο θερμοστάτης δίνει τάση στην αντίσταση, δεν παίζει ρόλο στα Ω της αντίστασης.. οπότε πας για αλλαγή θερμοστάτη και για να είσαι πιο σίγουρος βγάλε τον θερμοστάτη τελείως και μετρησε παλι την αντίσταση, αν σου δίνει μερικά Ω η αντίσταση τότε είναι χαλασμένος ο θερμοστάτης.

Νέο Μέλος
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προεπιλογή

Βασικά εμένα που είχε σταματήσει τελείως (δεν άναβε ούτε το λαμπάκι) είχα ρωτήσει ενα φίλο μου ηλεκτρολόγο και μου είπε να ανοίξω το καπάκι απο κάτω. Επάνω στο θερμοστάτη είχε μια μικρή ηλεκτρονική ασφάλεια (ενα πολύ μικρό κουμπάκι) το πάτησα και ολα ΟΚ..

Συμφωνώ και εγώ. Επάγγελμα ηλεκτρολόγος.

Μέλος
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προεπιλογή

Αφού δεν έχεις συνέχεια τάσης μετά τον θερμοστάτη, τότε έχει χαλάσει αυτός. Απλά ξεβίδωσέ τον και πήγαινε με το δείγμα να πάρεις άλλον.

Μέλος
    Όνομα
    jake
    Περιοχή
    Έδεσσα

Προεπιλογή

oκ τον εχω βγαλει τον θερμοστατη, περιμενω να ανοιξει και κανενα μαγαζι να παω να αγορασω αλλο. Η παρακατω φωτογραφια ειναι απο την καταληξη του θερμοστατη, και εχει μερικα αλατα. Μηπως σημαινει καποιο προβληαμα εσωτερικο?
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

Μέλος
    Όνομα
    jake
    Περιοχή
    Έδεσσα

Προεπιλογή

Η αλλαγή του θερμοστατη έγινε, αναβει το λαμπακι, κανει και ο θερμοσιφωνας μικροθορυβους επειδη ζεσταινει το νερο.. Ευχαριστω τους συναδελφους που βοηθησαν..Μετα απο τοοοοοσσσοοοοοοο καιρο θα κανω μπανιο..!!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας