Μπορείς να μου περιγραψεις τη διαδικασία; Ή αν έχεις κάποιο link με εικόνες θα με βοηθούσε παααρα πολύ.
Μπορείς να μου περιγραψεις τη διαδικασία; Ή αν έχεις κάποιο link με εικόνες θα με βοηθούσε παααρα πολύ.
H διαδικασία είναι η ιδια με αυτην οταν χρησιμοποιείς το κολλητήρι σου, απλώς θέλει σταθερό χέρι
900MHz-64GHz
Δλδ χρειάζεται μόνο κολλητήρι με πολύ λεπτή μύτη; Και ο θερμός αέρας που χρησιμεύει;
Ο θερμός αερας μπαίνει σε περιπτώσεις που δεν χωράει μύτη κολλητιριού (οπως πχ στην έκδοση 4 του ps2) κλπ.
Η σε κάποια ολοκληρωμένα που έχουν πολύ πυκνές κολλήσεις
900MHz-64GHz
Και ο θερμός αέρας λειτουργεί όπως το κολλητήρι; Πχ. βάζω την κόλληση και ζεσταίνω; Κάπου είχα δει μια ειδική πάστα που λιώνει και κολλάει με τον θερμό αέρα. Για θερμό αέρα υπάρχει κανα ειδικό εργαλείο ή γίνεται και με ένα από σεσουάρ;
Θερμός αερασ= εργαλείο. απ τα φτηνότερα στα 250 ευρώ
Οχι εκείνη η πάστα είναι για άλλες δουλειές
900MHz-64GHz
Και εγώ αν θελήσω να κολλήσω κάτι τώρα πώς θα το κάνω; Με το κολλητήρι έκανα εξάσκση σε ένα χαλασμένο game gear αλλά μερικές φορές μου έφευγε η κόλληση και πήγαινε και στα διπλανά ποδαράκια. (Ίσως έφτεγε και η μύτη από το κολλητήρι)
Για να κάνεις κολήσεισ σε ολοκληρωμένα με πυκνά ποδαράκια χρειάζεσαι flux αλλιώς όσο σταθερό χέρι και να έχεις η κόληση θα πάει και αλλού. Και δεν χρειάζεται να βάλεις καλάι. Η κόληση που έχει ήδη στα ποδαράκια φτάνει για να κολήσεις πάνω τους τα καλώδια.
Leosedf στο PS2 μπορείς να κολήσεις άνετα με θερμό αέρα? Δεν έχει ηλεκτρολητικούς πυκνωτές γύρω από τα τα ολοκληρωμένα. Εγώ δεν θυμάμαι πάει καιρός από όταν άνοιξα τελευταία φορά PS2.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ.... ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!!!!!!!
MHTSOS Σωστός.
Μπορείς ακόμα να βάλεις απο πρίν μια μικρή ποσότητα κόλλησης στο καλώδιο που θέλεις να βάλεις.
Οσο για τον θερμό αέρα.. και να υπάρχουν πυκνωτές πάντα χρησιμοποιούμε την κατάλληλη μύτη γι αυτή την δουλειά, ασε που τα εξαρτήματα στο PS2 εκτός απο καλής ποιότητας είναι και SMD που τα κάνει ακόμα πιο ανθεκτικά στη θερμοκρασία αρκεί να μην έρχονται απ ευθείας σε επαφή με τον αέρα
900MHz-64GHz
Την flux θα την βάλω πάνω στο καλώδιο; Τι ακριβώς κάνει η flux. Έχω τώρα κάτι που νομίζω είναι flux. Είναι σε ένα μεταλλικό δοχείο και είναι πρασσινοκαφέ χρώμα. Τώρα δεν ξέρω μήπως χάλασε γιατί είναι πάνω από 20 χρόνια...Για να κάνεις κολήσεισ σε ολοκληρωμένα με πυκνά ποδαράκια χρειάζεσαι flux αλλιώς όσο σταθερό χέρι και να έχεις η κόληση θα πάει και αλλού. Και δεν χρειάζεται να βάλεις καλάι. Η κόληση που έχει ήδη στα ποδαράκια φτάνει για να κολήσεις πάνω τους τα καλώδια.