ξερει κανεις πως μπορεις να τσιπαρεις ενα playstation2 ????? οχι τιποτα αλλο να παιζοθμε και κανα παιχνιδι βρε αδερφε :P![]()
ξερει κανεις πως μπορεις να τσιπαρεις ενα playstation2 ????? οχι τιποτα αλλο να παιζοθμε και κανα παιχνιδι βρε αδερφε :P![]()
ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ
ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ
www.dms3.com απ τα καλύτερα που έχω δουλέψει, τρέχει δικό του λειτουργικό και παίρνει πολύ πράμα, θέλει ειδικό καλωδιο (ασε που έχει βγεί και έκδοση που απλώς την περνάς επάνω) και πολύ λεπτομέρεια
900MHz-64GHz
Το καλύτερο!!! Και μετά matrix . Αν δεν έχεις γνώσεις ειδικά σε ps2 μην το κάνεις μόνος σου… για να μην το κλαις….
To DMS το πήρα μια φορά δοκιμαστικά και μετά κόλλησα...
Να φανταστείτε εχει 2 χρόνια περίπου που είχα φτιάξει ενός φίλου και ακόμα δεν μου έχει παραπονεθει για βλάβη κλπ (βέβαια είναι και θέμα εγκατάστασης)
Ενώ ένας συνάδελφος μου που περνούσε το Messiah ανα μια εβδομάδα εως ένα μήνα του επιστρεφόταν χαλασμένα.
900MHz-64GHz
Πρόβλημα στο laser η στο chip?
Σε μένα δεν παρουσιάστηκε τίποτα απ τα δυο.
Στο φίλο μου έχουν έρθει 3-4 κονσόλες τελείως νεκρές αλλες που αλλαξε απλώς το τσίπ και αλλες που καταστράφηκαν κεφαλές... χαμός στο ισωμα
ασε που οι v12 είναι πολύ επικίνδυνες και θέλουν προσθήκη ενός μικρού κυτκλώματος στα drivers της κεφαλής αλλιώς το έψησες
900MHz-64GHz
Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα με τα chip σε ps2 αν και κάτι άκουσα software chip…. Αλλά προτιμώ κανονικό μου φαίνεται ασφαλέστερο από το φλασαρισμα…Αρχικό μήνυμα από leosedf
Μπα οχι αν ξέρεις τι κάνεις κλπ ολα είναι ασφαλές
900MHz-64GHz
Εγώ ήθελα να το τσιπάρω μόνος μου αλλά τελικά δεν το έκανα γιατί φοβόμουν πως θα κολήσω πάνω στα πολύ ψιλά ποδαράκια των smds. Εκεί πώς γίνεται να κολήσεις;
Με κολλητήρι βελόνα και θερμό αέρα.
900MHz-64GHz